машина за пакување кафеав шеќер

Вертикална машина за пакување торбичка

Вертикална машина за пакување торбичка

Прочитај повеќе

Машина за пакување со торбичка

Машина за пакување со торбичка

Прочитај повеќе

Машина за пакување кеси за перница

Машина за пакување кеси за перница

Прочитај повеќе

Хоризонтална форма пополнете печат машина

Хоризонтална форма пополнете печат машина

Прочитај повеќе

Мал млечен чај во прав кафеав шеќер сол 3 во 1 кесичка кесичка за инстант кафе со форма за полнење печат завиткување проток пакување пакување за полнење полнење Машина за запечатување

Мал млечен чај во прав кафеав шеќер сол 3 во 1 кесичка кесичка за инстант кафе со форма за полнење печат завиткување проток пакување пакување за полнење полнење Машина за запечатување

ФОБ Цена: 3200-3800 УСД / Сет
мин. Нарачка: 1 комплет

 • Услуга по продажбата: Техничка поддршка на онлајн Suppo и прекуокеанска услуга
 • Гаранција: 1 година
 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: Чистење, детергент, пијалоци, млечни производи, чај, ужина, ориз, брашно, зачини, прав
 • Тип: Формирање пополнување запечатување машина
 • Формирање видови: торби лиење
Сусам Чиа семиња храна за шеќер Сол Кафеав шеќер Зелен грав полнење мерење пакување машина за пакување

Сусам Чиа семиња храна за шеќер Сол Кафеав шеќер Зелен грав полнење мерење пакување машина за пакување

ФОБ Цена: 5500-6000 УСД / Сет
мин. Нарачка: 1 комплет

 • Автоматско одделение: полуавтоматско
 • Примена: ориз, брашно, зачини
 • Тип: Полнење
 • Формирање видови: торба
 • Функција за формирање: Пополнување
 • Тип на погон: електричен
Автоматска машина за пакување на перничиња со топче за сирење со квадратна кафеав шеќер сушен датум

Автоматска машина за пакување на перничиња со топче за сирење со квадратна кафеав шеќер сушен датум

ФОБ Цена: 1800-4000 УСД / Парче
мин. Нарачка: 1 Парче

 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: Чистење, детергент, козметика, пијалоци, производи за нега на кожа, млечни производи, производи за нега на коса, масло, чај, зеленчук, овошје, риба, месо, ориз, брашно, зачини
 • Тип: Машина за полнење и запечатување
 • Формирање Видови: Се топи калапи
 • Функција за формирање: Формирање, полнење, печат
 • Тип на погон: Хидрауличен
Машина за пакување со голема брзина шеќер во зрна Кафе шеќер кафеав шеќер

Машина за пакување со голема брзина шеќер во зрна Кафе шеќер кафеав шеќер

ФОБ Цена: 2600-6000 УСД / Сет
мин. Нарачка: 1 комплет

 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: закуска
 • Тип: Формирање пополнување запечатување машина
 • Формирање видови: торби лиење
 • Функција за формирање: полнење, печат
 • Тип на погон: електричен
1 кг Автоматско застанување торбичка за изливник Пилешка суштина Кафеава морска сол Шеќер Форма пополнете заптивка завиткување Проток пакување пакување полнење полнење Машина за запечатување

1 кг Автоматско застанување торбичка за изливник Пилешка суштина Кафеава морска сол Шеќер Форма пополнете заптивка завиткување Проток пакување пакување полнење полнење Машина за запечатување

ФОБ Цена: 20999-32999 УСД / Парче
мин. Нарачка: 1 Парче

 • Услуга по продажбата: онлајн видео или услуга на лице место
 • Гаранција: 1 година
 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: Чистење, детергент, козметика, пијалоци, производи за нега на кожа, млечни производи, производи за нега на коса, масло, чај, зеленчук, овошје, риба, месо, ужина, ориз, брашно, зачини, ужина, чипс, орев, кикирики
 • Тип: Формирање пополнување запечатување машина
 • Формирање видови: торби лиење
Машина за пакување кафеав шеќер со кристален шеќер (DXDK-40II)

Машина за пакување кафеав шеќер со кристален шеќер (DXDK-40II)

ФОБ Цена: 4600 УСД / Парче
мин. Нарачка: 1 Парче

 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: кесичка
 • Тип на погон: електричен
 • Тип на материјал: Цврст
 • Пакување: Кесичка
 • Материјал за пакување: Филм
Мал млечен чај во прав кафеав шеќер сол 3 во 1 кесичка кесичка за инстант кафе со форма за полнење печат завиткување проток пакување пакување за полнење полнење Машина за запечатување

Мал млечен чај во прав кафеав шеќер сол 3 во 1 кесичка кесичка за инстант кафе со форма за полнење печат завиткување проток пакување пакување за полнење полнење Машина за запечатување

ФОБ Цена: 4300-4600 УСД / Парче
мин. Нарачка: 1 Парче

 • Услуга по продажбата: е-пошта за испраќање видео наставни датотеки
 • Гаранција: Една година
 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: Чистење, детергент, козметика, пијалоци, производи за нега на кожа, млечни производи, производи за нега на коса, масло, чај, ужина, ориз, брашно, зачини
 • Тип: Машина за пакување во прав
 • Формирање видови: торби лиење
Карпести бонбони/ Суровини/ Коцка/Кристал/ Грутка/Различка/ Грутка/ Табела/ Кафеава/ Шлаг/ трска/ Гликоза /Рафинирано/ Палма/Шеќер за полнење пакување за пакување Машина за пакување

Карпести бонбони/ Суровини/ Коцка/Кристал/ Грутка/Различка/ Грутка/ Табела/ Кафеава/ Шлаг/ трска/ Гликоза /Рафинирано/ Палма/Шеќер за полнење пакување за пакување Машина за пакување

ФОБ Цена: 8000-10000 УСД / Сет
мин. Нарачка: 1 комплет

 • Постпродажна услуга: 24 часа
 • Гаранција: 1 година по пристигнувањето на машината
 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: козметика, производи за нега на кожа, млечни производи, производи за нега на коса, чај, зеленчук, овошје, риба, месо, ужина, ориз, брашно, зачини, коцка шеќер
 • Тип: Формирање пополнување запечатување машина
 • Формирање видови: торби лиење
Автоматска машина за пакување кесички чај со кафеав шеќер ѓумбир

Автоматска машина за пакување кесички чај со кафеав шеќер ѓумбир

ФОБ Цена: 3400-3600 УСД / Парче
мин. Нарачка: 1 Парче

 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: Козметика, пијалоци, производи за нега на кожа, млечни производи, производи за нега на коса, чај, зеленчук, овошје, риба, месо, ужина, хардвер
 • Тип: Формирање пополнување запечатување машина
 • Формирање видови: торби лиење
 • Функција за формирање: печат
 • Тип на погон: електричен
Машина за пакување со кафеав шеќер, желе со различна големина на торба, приспособлива цена

Машина за пакување со кафеав шеќер, желе со различна големина на торба, приспособлива цена

ФОБ Цена: 2600-6000 УСД / Сет
мин. Нарачка: 1 комплет

 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: ужина, пилула, таблета, бонбони, шеќер
 • Тип: Формирање пополнување запечатување машина
 • Формирање видови: торби лиење
 • Функција за формирање: полнење, печат, броење
 • Тип на погон: електричен
Сол Ориз грав пакување 1 кг сусам бонбони бар со богат вкус кафеав шеќер за запечатување машина за пакување

Сол Ориз грав пакување 1 кг сусам бонбони бар со богат вкус кафеав шеќер за запечатување машина за пакување

ФОБ Цена: 8000-10000 УСД / Сет
мин. Нарачка: 1 комплет

 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: Чистење, детергент, козметика, производи за нега на кожа, млечни производи, чај, ужина, ориз, брашно, зачини, зрна, сол, ориз
 • Тип: Формирање пополнување запечатување машина
 • Формирање видови: торби лиење
 • Функција за формирање: Формирање, полнење, печат
 • Тип на погон: механички
Автоматска машина за пакување сируп за палачинки од 20 ml/течен кафеав шеќер

Автоматска машина за пакување сируп за палачинки од 20 ml/течен кафеав шеќер

ФОБ Цена: 3500-3900 УСД / Парче
мин. Нарачка: 1 Парче

 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: Чистење, детергент, козметика, пијалоци, производи за нега на кожа, млечни производи, производи за нега на коса, масло, чај, Uht Mile, Чист минерал
 • Тип: Машина за полнење и запечатување
 • Формирање видови: торби лиење
 • Функција за формирање: полнење, заптивка, автоматско мерење, кодирање
 • Тип на погон: електричен
Целосно автоматска машина за пакување/пакување со вертикални бисквити со шеќер кафеав шеќер

Целосно автоматска машина за пакување/пакување со вертикални бисквити со шеќер кафеав шеќер

ФОБ Цена: 3600-4000 УСД / Парче
мин. Нарачка: 1 Парче

 • Услуга по продажбата: Видео техничка поддршка, онлајн поддршка
 • Гаранција: 1 година
 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: чај, зеленчук, овошје, ужина, ориз, брашно, зачини
 • Тип: Машина за полнење и запечатување
 • Формирање видови: торби лиење
Landpack Ld-720f Вертикална форма заптивка за пакување за пакување кафеав шеќер во прав

Landpack Ld-720f Вертикална форма заптивка за пакување за пакување кафеав шеќер во прав

ФОБ Цена: 20249-27730 УСД / Сет
мин. Нарачка: 1 комплет

 • Услуга по продажбата: Да
 • Гаранција: 3 години
 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: Чистење, детергент, млечни производи, ориз, брашно, зачини, производи во прав
 • Тип: Формирање пополнување запечатување машина
 • Формирање видови: торби лиење
Машина за вертикално пакување за вертикално пакување, автоматска машина за мерење со повеќе глави, бонбони од кикирики зелен грав ф'стаци кафеав шеќер закуски

Машина за вертикално пакување за вертикално пакување, автоматска машина за мерење со повеќе глави, бонбони од кикирики зелен грав ф'стаци кафеав шеќер закуски

ФОБ Цена: 15800-16000 УСД / Парче
мин. Нарачка: 1 Парче

 • Услуга по продажбата: онлајн поддршка
 • Гаранција: Онлајн поддршка
 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: закуска
 • Тип: Машина за полнење и запечатување
 • Формирање видови: торби лиење
Rotary Doypack Stand up торбичка за шеќер бонбони кафеав шеќер коцки за пополнување на пломба за завиткување проток машина за пакување

Rotary Doypack Stand up торбичка за шеќер бонбони кафеав шеќер коцки за пополнување на пломба за завиткување проток машина за пакување

ФОБ Цена: 16500-17500 УСД / Сет
мин. Нарачка: 1 комплет

 • Услуга по продажбата: Техничка поддршка на онлајн Suppo и прекуокеанска услуга
 • Гаранција: 1 година
 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: чај, ужина, ориз, брашно, зачини, гранули
 • Тип: Формирање пополнување запечатување машина
 • Формирање видови: торби лиење
Шеќер Сол Кафеава Машина за пакување кеси за перница со гранули од шеќер

Шеќер Сол Кафеава Машина за пакување кеси за перница со гранули од шеќер

ФОБ Цена: 3900-4000 УСД / комплет
мин. Нарачка: 1 комплет

 • Услуга по продажбата: онлајн сервис
 • Гаранција: Една година гаранција
 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: прехранбена индустрија, стоковна индустрија итн.
 • Тип: Формирање пополнување запечатување машина
 • Формирање видови: торби лиење
Целосно автоматска машина за пакување Машина за пакување сол шеќер/кафеав шеќер

Целосно автоматска машина за пакување Машина за пакување сол шеќер/кафеав шеќер

ФОБ Цена: 13000-14000 УСД / Парче
мин. Нарачка: 1 Парче

 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: чистење, детергент, производи за нега на коса, ужина, ориз, брашно
 • Тип: Формирање пополнување запечатување машина
 • Формирање видови: торби лиење
 • Функција за формирање: Формирање, полнење, печат
 • Погонски тип: пневматски
DJ-Z2 200g 5000g кафеав шеќер Зелен грав Полнење со тежина пакување Машина за пакување

DJ-Z2 200g 5000g кафеав шеќер Зелен грав Полнење со тежина пакување Машина за пакување

ФОБ Цена: 5500-6000 УСД / Сет
мин. Нарачка: 1 комплет

 • Автоматско одделение: полуавтоматско
 • Примена: ориз, брашно, зачини
 • Тип: Полнење
 • Формирање видови: торба
 • Функција за формирање: Пополнување
 • Тип на погон: електричен
Бг 1 кг Автоматска торбичка за подигнување на пилешка суштина Рок кафена морска сол Машина за пакување шеќер

Бг 1 кг Автоматска торбичка за подигнување на пилешка суштина Рок кафена морска сол Машина за пакување шеќер

ФОБ Цена: 12000-30000 УСД / Парче
мин. Нарачка: 1 Парче

 • Гаранција: 2 години
 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: Чистење, детергент, козметика, пијалоци, производи за нега на кожа, млечни производи, производи за нега на коса, масло, чај, зеленчук, овошје, риба, месо, ужина, ориз, брашно, зачини, храна за домашни миленици, чипс, ориз, кикирики, Жито
 • Тип: Машина за полнење и запечатување
 • Формирање видови: торби лиење
 • Функција за формирање: Формирање, полнење, печат, автоматско мерење, кодирање
Автоматска машина за пакување пакети со повеќеглави вагачи

Автоматска машина за пакување пакети со повеќеглави вагачи

ФОБ Цена: 15800-16000 УСД / Парче
мин. Нарачка: 1 Парче

 • Услуга по продажбата: онлајн поддршка
 • Гаранција: Онлајн поддршка
 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: закуска
 • Тип: Машина за полнење и запечатување
 • Формирање видови: торби лиење
Чај од млеко/киселина лимонска/кристал/кафеав шеќер/хемиски прав за мерење на завиткување Полнење кеси Пакување пакување Машина за пакување запечатување

Чај од млеко/киселина лимонска/кристал/кафеав шеќер/хемиски прав за мерење на завиткување Полнење кеси Пакување пакување Машина за пакување запечатување

ФОБ Цена: 8000-10000 УСД / Сет
мин. Нарачка: 1 комплет

 • Постпродажна услуга: 24 часа
 • Гаранција: 1 година по пристигнувањето на машината
 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: Чистење, детергент, козметика, производи за нега на кожа, млечни производи, ориз, брашно, зачини, хемиски прав
 • Тип: Формирање пополнување запечатување машина
 • Формирање видови: торби лиење
Автоматска машина за пакување на перничиња со топче за сирење со квадратна кафеав шеќер сушен датум

Автоматска машина за пакување на перничиња со топче за сирење со квадратна кафеав шеќер сушен датум

ФОБ Цена: 3400-3600 УСД / Парче
мин. Нарачка: 1 Парче

 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: Козметика, пијалоци, производи за нега на кожа, млечни производи, производи за нега на коса, чај, зеленчук, овошје, риба, месо, ужина, хардвер
 • Тип: Формирање пополнување запечатување машина
 • Формирање видови: торби лиење
 • Функција за формирање: печат
 • Тип на погон: електричен
Машина за пакување бонбони со голема брзина Автоматска машина за пакување перници со кафеав шеќер со грутка Мултифункционална машина за пакување бонбони

Машина за пакување бонбони со голема брзина Автоматска машина за пакување перници со кафеав шеќер со грутка Мултифункционална машина за пакување бонбони

ФОБ Цена: 7000-10000 УСД / Сет
мин. Нарачка: 1 комплет

 • Пакување: Дрвено
 • Стандард: 11 CBM
 • Пристаниште: Гуангжу
 • Производствен капацитет: 300
 • Заштитен знак: JINTIAN
 • Потекло: Кина
Kl-160 Вертикално автоматско четиристрано запечатување Машина за заптивање за полнење на пакување со кафеав шеќер.

Kl-160 Вертикално автоматско четиристрано запечатување Машина за заптивање за полнење на пакување со кафеав шеќер.

ФОБ Цена: 3599-10000 УСД / Парче
мин. Нарачка: 1 Парче

 • Услуга по продажбата: онлајн видео или услуга на лице место
 • Гаранција: 1 Да
 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: Чистење, детергент, козметика, пијалоци, производи за нега на кожа, млечни производи, производи за нега на коса, масло, чај, зеленчук, овошје, риба, месо, ужина, ориз, брашно, зачини, гранулиран шеќер/сол/зачини
 • Тип: Машина за полнење и запечатување
 • Формирање видови: торби лиење
Мал млечен чај во прав кафеав шеќер сол 3 во 1 кесичка кесичка за инстант кафе Форма пополнете печат завиткување Проточен пакување пакување полнење полнење Машина за запечатување

Мал млечен чај во прав кафеав шеќер сол 3 во 1 кесичка кесичка за инстант кафе Форма пополнете печат завиткување Проточен пакување пакување полнење полнење Машина за запечатување

ФОБ Цена: 2500-3000 УСД / Сет
мин. Нарачка: 1 комплет

 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: Чистење, детергент, козметика, производи за нега на кожа, млечни производи, чај, ужина, ориз, брашно, зачини, зрна, сол, ориз
 • Тип: Формирање пополнување запечатување машина
 • Формирање видови: торби лиење
 • Функција за формирање: Формирање, полнење, печат
 • Тип на погон: механички
DJ-Z25 Полуавтоматска вертикална 10 кг машина за пакување за полнење кафеав шеќер од нерѓосувачки челик

DJ-Z25 Полуавтоматска вертикална 10 кг машина за пакување за полнење кафеав шеќер од нерѓосувачки челик

ФОБ Цена: 5000-14300 УСД / Сет
мин. Нарачка: 1 комплет

 • Гаранција: 1 година
 • Автоматско одделение: полуавтоматско
 • Примена: чистење, детергент, козметика, млечни производи, ориз, брашно, зачини
 • Тип: Машина за полнење и запечатување
 • Формирање на видови: Premade торба
 • Функција за формирање: полнење, печат
Машина за ротирачко пакување со голема брзина кафеав шеќер

Машина за ротирачко пакување со голема брзина кафеав шеќер

ФОБ Цена: 32000-40000 УСД / Парче
мин. Нарачка: 1 Парче

 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: Чистење, детергент, пијалоци, млечни производи, чај, зеленчук, овошје, риба, месо, ужина, ориз, брашно, зачини
 • Тип: Машина за полнење и запечатување
 • Формирање видови: торби лиење
 • Функција за формирање: полнење, печат
 • Тип на погон: електричен
Автоматска машина за пакување грануларен кафеав шеќер за пакување шеќер

Автоматска машина за пакување грануларен кафеав шеќер за пакување шеќер

ФОБ Цена: 22500-25000 УСД / Парче
мин. Нарачка: 1 Парче

 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: Чистење, детергент, зеленчук, овошје, риба, месо, ужина, ориз, брашно, кафеав шеќер
 • Тип: Машина за полнење и запечатување
 • Формирање видови: торби лиење
 • Функција за формирање: Формирање, полнење, печат, автоматско мерење, кодирање
 • Погонски тип: пневматски
Автоматска машина за пакување шеќер од 1 кг за машина за пакување органски кафеав шеќер Цена машина за пакување со коцки од камен шеќер

Автоматска машина за пакување шеќер од 1 кг за машина за пакување органски кафеав шеќер Цена машина за пакување со коцки од камен шеќер

ФОБ Цена: 16800-19800 УСД / Сет
мин. Нарачка: 1 комплет

 • Услуга по продажбата: Онлајн техничка поддршка
 • Гаранција: Повеќе од 5 години
 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: Чистење, детергент, козметика, пијалоци, производи за нега на кожа, млечни производи, производи за нега на коса, масло, чај, зеленчук, овошје, риба, месо, ужина, ориз, брашно, зачини
 • Тип: Машина за полнење и запечатување
 • Формирање видови: торби лиење

Видеа