За нас

VKPAK е компанија за машини за пакување специјализирана за производство, производство, продажба и пост-продажни услуги. Компаниите се придржуваат до деловната филозофија „квалитет на опстанок, углед и развој“. Произведената автоматска машина за пакување има карактеристики на разумен дизајн и лесно ракување. Производите се широко користени во прехранбената, хемиската, дневните потреби, хардверските делови и другите индустрии за пакување. Компанијата се потпира на духот на „добра волја“. Пионерски и иновативен, посветен на обезбедување на одлични машини и опрема за пакување, создавање вредност за клиентите и растење со вас.

Врз основа на принципот „центрирано на клиентите“, воспоставивме долгорочно пријателско партнерство со нашите клиенти со модерен менаџмент, висококвалитетни производи, разумна цена, сеопфатна услуга по продажбата и добра репутација за да обезбедиме квалитет за повеќето производители производи со разумни трошоци.

Компанијата е посветена на градење тим кој има солидарност, научна поделба на трудот, премолчена соработка, органска комплементарност, комуникација, висок морал и поефикасна работа. Изградете одличен тим со иницијатива, размислување и соработка.

Фабрички поглед

Нашиот тим