Вертикална машина за пакување торбичка во прав

Погоден за млеко во прав, брашно, млечен чај во прав, скроб, ароматичен прав, протеински прав, градежен прав, хемиски прав итн.

ДеталиПараметарВидеоАпликација
  • Целиот сет на опрема е поврзан и контролиран за автоматски да го контролира снабдувањето со материјали, без материјал, без пакување, без отпад.
  • Увезен компјутерски контролен PLC систем, Сименс кинески и англиски екран на допир, лесен за ракување.
  • Увезениот систем за пренос на филм и сензорот за ознаки во боја обезбедуваат точно позиционирање.
  • Одлични перформанси, низок шум и цврсто запечатување.
  • Контролорот на PLC Siemens ги реализира сите процеси, вклучувајќи пренесување материјали, мерење, полнење, пакување, печатење датуми и добра испорака на готови производи.
  • Брзината на пакување и должината на торбата може да се постават според деловите за прилагодување.
  • Функција за автоматска корекција на грешки, заштедува време и материјали за пакување.
  • Мерењето е точно, ефикасноста на пакувањето е висока, а системот е стабилен и сигурен.
  • Спирален фидер за завртки, независен систем за мешање
Детали за машината за пакување со вертикална торбичка во прав

Детали за машината за пакување со вертикална торбичка во прав
Сименс контролер со двојна фреквенција

Сименс двофреквентен контролер, зрел и стабилен систем, помалку абење, ниска стапка на неуспех, стабилна работа, низок шум, лесно одржување, долг животен век

Детали за машината за пакување со вертикална торбичка во прав
Уред за поставување филм

Со надворешното пакување на уредот за тркалање филм, филмот е помазен
Детали за машината за пакување со вертикална торбичка во прав
Уред за запечатување и сечење

Независна контрола на температурата PID, билатерална средна лента за термичко загревање, запечатување на задна заптивка на производот, за да се обезбеди затегнатост

Детали за машината за пакување со вертикална торбичка во прав
304 SS Завртка транспортер и мерка

Автоматски транспортер со завртки и мерен систем со високо прецизно мерење

Детали за машината за пакување со вертикална торбичка во прав
Лесен контролен екран на допир

Контролниот систем на Siemens PLC увезен од Германија, кинеско-англискиот двојазичен екран на допир е светол во боја, лесен за ракување, интуитивен и интуитивен и ефикасен. Со автоматска предупредувачка заштита функција, намалување на загубите.

VK-LS420

VK-LS520

Ширина на филмот120мм-420мм

160мм-520мм

Брзина на пакување5-70 вреќа/мин

5-65 вреќа/мин
Големина на чантата(Д) 60-300 мм (Ш) 50-200 мм

(Д) 80-350 мм (Ш) 70-250 мм

Дебелина на филмот0,04-0,09мм

Капацитет за пакување2,5 л

4,3 л

Големина на машината1460×1050×1410mm

1480×1130×1450mm

Тежина на машината400 кг

480 кг

Апликација за машина за пакување со вертикална торбичка во прав

Апликација за машина за пакување со вертикална торбичка во прав