се продава машина за пакување кесички чај

Вертикална машина за пакување торбичка

Вертикална машина за пакување торбичка

Прочитај повеќе

Машина за пакување со торбичка

Машина за пакување со торбичка

Прочитај повеќе

Машина за пакување кеси за перница

Машина за пакување кеси за перница

Прочитај повеќе

Хоризонтална форма пополнете печат машина

Хоризонтална форма пополнете печат машина

Прочитај повеќе

CE 20kg Ориз кесички чај машини за пакување и запечатување 25kg полнење пакување Пакување за добиточна храна за кокошка машина за пакување пелети Цена за продажба

CE 20kg Ориз кесички чај машини за пакување и запечатување 25kg полнење пакување Пакување за добиточна храна за кокошка машина за пакување пелети Цена за продажба

ФОБ Цена: 3000-4999 УСД / комплет
мин. Нарачка: 1 комплет

 • Постпродажна услуга: 24 часа на линија
 • Гаранција: 1 година
 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: пелети, жито, ориз
 • Тип: Машина за полнење и запечатување
 • Формирање видови: торби лиење
Се продава автоматска машина за пакување кафе со повеќефункционални тежински кесички за чај

Се продава автоматска машина за пакување кафе со повеќефункционални тежински кесички за чај

ФОБ Цена: 1830-2490 УСД / Парче
мин. Нарачка: 1 Парче

 • Услуга по продажбата: онлајн
 • Гаранција: MW-300f
 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: Чистење, детергент, козметика, пијалоци, млечни производи, масло, чај, ужина, ориз, брашно, зачини
 • Тип: Машина за полнење и запечатување
 • Формирање видови: торби лиење
Kl Fully Automatic Coffee Tea Bag Sachet Carton Hot Glue Food Cartoning Form Fill Seal Wrapping Flow Packaging Packing Filling Sealing Machine for Sale

Kl Fully Automatic Coffee Tea Bag Sachet Carton Hot Glue Food Cartoning Form Fill Seal Wrapping Flow Packaging Packing Filling Sealing Machine for Sale

ФОБ Цена: 20999-40999 УСД / Парче
мин. Нарачка: 1 Парче

 • Услуга по продажбата: онлајн видео или услуга на лице место
 • Гаранција: 1 Да
 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: Чистење, детергент, козметика, пијалоци, производи за нега на кожа, млечни производи, производи за нега на коса, масло, чај, зеленчук, овошје, риба, месо, ужина, ориз, брашно, зачини, сапун, бисквити, колачиња, марамчиња
 • Тип: Машина за полнење и запечатување
 • Формирање видови: торби лиење
Tea Bag Filling Machine for Sale Double Chamber Tea Bag Machine Manufacturer Price Lipton Tea Packing Machine Price

Tea Bag Filling Machine for Sale Double Chamber Tea Bag Machine Manufacturer Price Lipton Tea Packing Machine Price

мин. Нарачка: 1 комплет

 • Гаранција: 12 месеци
 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: чај
 • Тип: Машина за полнење и запечатување
 • Формирање видови: торби лиење
 • Функција за формирање: Формирање, полнење, печат
Tea Bag Filling Sealing Machine for Sale Tea Bag Packing Machine Philippines

Tea Bag Filling Sealing Machine for Sale Tea Bag Packing Machine Philippines

ФОБ Цена: 12000-20000 УСД / Парче
мин. Нарачка: 1 Парче

 • Услуга по продажбата: 1 година
 • Гаранција: 1 година
 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: чај, кафе
 • Тип: Формирање пополнување запечатување машина
 • Формирање видови: торби лиење
Automatic Tea Bag Packing Machine for Sale

Automatic Tea Bag Packing Machine for Sale

FOB Price: US$ 3750-8500 / Piece
мин. Нарачка: 1 Парче

 • Packing Speed: 5-80 Bags/Min
 • Film Width: Max.240mm
 • Film Material: Hot Sealing Film
 • Bag Length: 40-120mm
 • Bag Type: Pillow Bag or Box Bag or Gusseted Bags
 • Гаранција: 1 година
PLC Paste Tea Bag Packing Machine Control Filling Cooling Machinery for Sale

PLC Paste Tea Bag Packing Machine Control Filling Cooling Machinery for Sale

FOB Price: US$ 28000-70000 / Set
мин. Нарачка: 1 комплет

 • Тип: Волуметриска машина за полнење
 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Тип на материјал: Паста
 • Глава на вентилот за полнење: повеќеглава
 • Структура на цилиндар за напојување: Хранење со повеќе простории
 • Уред за дозирање: клип
Factory Direct Sale Tea Bag Packing Machine For Sale

Factory Direct Sale Tea Bag Packing Machine For Sale

FOB Price: US$ 800-3600 / Piece
мин. Нарачка: 1 Парче

 • After-sales Service: free spray parts
 • Гаранција: 2 години
 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Application: Tea, tea bag packing machine
 • Тип: Машина за полнење и запечатување
 • Формирање видови: торби лиење
Automatic Tea Bagging Machine Round Tea Bag Packing Machine for Sale

Automatic Tea Bagging Machine Round Tea Bag Packing Machine for Sale

ФОБ Цена: 3500-5500 УСД / Парче
мин. Нарачка: 1 Парче

 • Услуга по продажбата: на лице место/Видео/Онлајн техничка поддршка
 • Гаранција: на лице место/Видео/Онлајн техничка поддршка
 • Тип: Секач
 • Напон: 220 V
 • Power: 0.75KW
 • Прилагодено: приспособено
C28dx Red Tea Pyramid Bag Packing Machine for Sale

C28dx Red Tea Pyramid Bag Packing Machine for Sale

мин. Нарачка: 1 Парче

 • After-sales Service: Have Perfect After Sales Service
 • Гаранција: Една година гаранција
 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: чај
 • Тип: Машина за полнење и запечатување
 • Формирање видови: торби лиење
Tea Bag Machine for Sale / 35 Years Manufacturer High-Speed Tea Bag Packing Machine Manufacturer in China Market

Tea Bag Machine for Sale / 35 Years Manufacturer High-Speed Tea Bag Packing Machine Manufacturer in China Market

мин. Нарачка: 1 комплет

 • Услуга по продажбата: сервис на локацијата и онлајн услуга преку видео
 • Гаранција: 12 месеци
 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: чај
 • Тип: Машина за полнење и запечатување
 • Формирање видови: торби лиење
High Speed Coffee Bag Cartoning Machine Tea Box Carton Box Packing Machine for Sale

High Speed Coffee Bag Cartoning Machine Tea Box Carton Box Packing Machine for Sale

ФОБ Цена: 25000-45000 УСД / Парче
мин. Нарачка: 1 Парче

 • Сертификација: ISO9001, ISO, CE
 • Application: Commodity, Machinery & Hardware, Textile, Alcohol, Toy, Chemical, Apparel, Gifts & Arts, Dining, Medical, Food, Coffee Stick, Soap, Steak, Tissue, Biscuit
 • Тип на погон: електричен
 • Обезбедена услуга по продажбата: Инженери достапни за сервисирање на машини во странство
 • Тип: Машини за пакување картонски
 • Автоматско одделение: Автоматско
Се продава автоматска машина за пакување кесички за кеси за суво овошје за чај

Се продава автоматска машина за пакување кесички за кеси за суво овошје за чај

ФОБ Цена: 3500-4800 УСД / комплет
мин. Нарачка: 1 комплет

 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: млечни производи, ужина, ориз, брашно, зачини, вид на гранули
 • Тип: Формирање пополнување запечатување машина
 • Формирање видови: торби лиење
 • Функција за формирање: Формирање, полнење, печат, пакување
 • Тип на погон: електричен
2021 Top Grade Automatic Triangle Pyramidal Bag Tea Packing Machine for Sale

2021 Top Grade Automatic Triangle Pyramidal Bag Tea Packing Machine for Sale

ФОБ Цена: 15500-17000 УСД / Сет
мин. Нарачка: 1 комплет

 • Услуга по продажбата: Упатство и видеа за инсталација
 • Гаранција: 1 година
 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: пијалоци, чај, кафе
 • Тип: Формирање пополнување запечатување машина
 • Формирање видови: торби лиење
Tea Bag Machine for Sale Double Chamber Tea Bag Packing Machine

Tea Bag Machine for Sale Double Chamber Tea Bag Packing Machine

мин. Нарачка: 1 комплет

 • Гаранција: 12 месеци
 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: чај
 • Тип: Машина за полнење и запечатување
 • Формирање видови: торби лиење
 • Функција за формирање: Формирање, полнење, печат
Tea Bag Packing Machine for Sale Tea Bag Machine Kenya India Malaysia Tea Bag with String Label Cartoning Output

Tea Bag Packing Machine for Sale Tea Bag Machine Kenya India Malaysia Tea Bag with String Label Cartoning Output

мин. Нарачка: 1 комплет

 • Услуга по продажбата: сервис на локацијата и онлајн услуга преку видео
 • Гаранција: 12 месеци
 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: чај
 • Тип: Машина за полнење и запечатување
 • Формирање видови: торби лиење
Tea Bag Packing Machine Inner and Outer Tea Bags Packing Machine for Sale

Tea Bag Packing Machine Inner and Outer Tea Bags Packing Machine for Sale

ФОБ Цена: 7500-9200 УСД / СЕТ
мин. Нарачка: 1 СЕТ

 • Услуга по продажбата: онлајн поддршка
 • Гаранција: Една година
 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: пијалоци, чај, зачини
 • Тип: Формирање пополнување запечатување машина
 • Формирање видови: торби лиење
DIP Tea Bag Packing Machine Price Tea Bag Machine for Sale Naked Tea Bag with String Label Semi Paper Box Output

DIP Tea Bag Packing Machine Price Tea Bag Machine for Sale Naked Tea Bag with String Label Semi Paper Box Output

мин. Нарачка: 1 комплет

 • Услуга по продажбата: сервис на локацијата и онлајн услуга преку видео
 • Гаранција: 12 месеци
 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: чај
 • Тип: Машина за полнење и запечатување
 • Формирање видови: торби лиење
2020 Top Grade Automatic Triangle Pyramidal Bag Tea Packing Machine for Sale

2020 Top Grade Automatic Triangle Pyramidal Bag Tea Packing Machine for Sale

FOB Price: US$ 6880-7280 / Set
мин. Нарачка: 1 комплет

 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: Чистење, детергент, козметика, производи за нега на кожа, млечни производи, производи за нега на коса, масло, чај, зеленчук, овошје, риба, месо, ужина, ориз, брашно, зачини
 • Тип: Машина за полнење и запечатување
 • Формирање видови: торби лиење
 • Функција за формирање: полнење, печат
 • Тип на погон: електричен
Tea Bag Machine for Sale Double Chamber Tea Bag Packing Machine Manufacturer Price

Tea Bag Machine for Sale Double Chamber Tea Bag Packing Machine Manufacturer Price

мин. Нарачка: 1 комплет

 • Гаранција: 12 месеци
 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: чај
 • Тип: Машина за полнење и запечатување
 • Формирање видови: торби лиење
 • Функција за формирање: Формирање, полнење, печат
High Speed Pouch Cartoning Machine Tea Bag Carton Box Packing Machine for Sale

High Speed Pouch Cartoning Machine Tea Bag Carton Box Packing Machine for Sale

ФОБ Цена: 20000 УСД / Парче
мин. Нарачка: 1 Парче

 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: Чистење, детергент, козметика, пијалоци, производи за нега на кожа, млечни производи, производи за нега на коса, масло, чај, зеленчук, овошје, риба, месо, ужина, ориз, брашно, зачини
 • Тип: Формирање пополнување запечатување машина
 • Формирање видови: Кутија калапи
 • Функција за формирање: Формирање, полнење, печат
 • Тип на погон: електричен
Bg Automatic Triangle Pyramidal Bag Tea Packing Machine for Sale

Bg Automatic Triangle Pyramidal Bag Tea Packing Machine for Sale

ФОБ Цена: 10000-12000 УСД / Парче
мин. Нарачка: 1 Парче

 • Гаранција: 1 година
 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Application: Cleaning, Detergent, Cosmetics, Drinks, Skin Care Products, Dairy Products, Hair Care Products, Oil, Tea, Vegetable, Fruit, Fish, Meat, Snack, Rice, Flour, Seasoning, Hanging Ear,Drip Coffee Filter Bag
 • Тип: Машина за полнење и запечатување
 • Формирање видови: торби лиење
 • Функција за формирање: Формирање, полнење, печат, автоматско кодирање, мерење
Automatic Triangle Small Pyramidal Bag Herbal Rose Tea Packing Making Filling Machine for Sale

Automatic Triangle Small Pyramidal Bag Herbal Rose Tea Packing Making Filling Machine for Sale

ФОБ Цена: 7000-18000 УСД / Парче
мин. Нарачка: 1 Парче

 • Услуга по продажбата: Цел живот
 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: чај
 • Тип: Машина за полнење и запечатување
 • Формирање видови: торби лиење
 • Функција за формирање: Формирање, полнење, печат
Automatic Small Tea Bag/ Filter Paper Tea Powder Sachet Pouch Packing Machine for Sale

Automatic Small Tea Bag/ Filter Paper Tea Powder Sachet Pouch Packing Machine for Sale

ФОБ Цена: 6300-6500 УСД / Сет
мин. Нарачка: 1 комплет

 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: чај
 • Тип: Машина за полнење и запечатување
 • Формирање видови: торби лиење
 • Функција за формирање: полнење, печат
 • Возен тип: Рачно
Мултифункционална автоматска машина за пакување во прав за кафе во прав за зачини од кесичка кесичка за храна Опрема за пакување вертикална кесичка течен мед

Мултифункционална автоматска машина за пакување во прав за кафе во прав за зачини од кесичка кесичка за храна Опрема за пакување вертикална кесичка течен мед

ФОБ Цена: 4000-19000 УСД / Сет
мин. Нарачка: 1 комплет

 • Услуга по продажбата: 24 часа онлајн сервис, видео повик
 • Гаранција: 24 часа онлајн сервис, видео повик
 • Автоматско одделение: полуавтоматско
 • Примена: Чистење, детергент, козметика, пијалоци, производи за нега на кожа, млечни производи, производи за нега на коса, масло, чај, зеленчук, овошје, риба, месо, ужина, ориз, брашно, зачини
 • Тип: Вертикална машина за пакување
 • Формирање видови: торби лиење
Automatic Inner and Outer Small Tea Bag/ Filter Paper Tea Powder Sachet Pouch Packing Machine for Sale

Automatic Inner and Outer Small Tea Bag/ Filter Paper Tea Powder Sachet Pouch Packing Machine for Sale

ФОБ Цена: 6000-6650 УСД / Сет
мин. Нарачка: 1 комплет

 • Услуга по продажбата: Техничка поддршка на онлајн Suppo и прекуокеанска услуга
 • Гаранција: 1 година
 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: чај
 • Тип: Машина за полнење и запечатување
 • Формирање видови: торби лиење
Автоматска машина за пакување со мала пирамидна кесичка за чај на големо со PLA најлон неткаен материјал Машина за пакување за кафе во прав

Автоматска машина за пакување со мала пирамидна кесичка за чај на големо со PLA најлон неткаен материјал Машина за пакување за кафе во прав

мин. Нарачка: 1 Парче

 • Услуга по продажбата: Онлајн поддршка за целиот машински живот
 • Гаранција: 1 година
 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: чај, ориз, брашно, зачини, цветен чај, миризлив чај, чај за здравје, органски билки
 • Тип: Машина за полнење и запечатување
 • Формирање видови: торби лиење
Filter Tea Bag Packing Machine for Sale

Filter Tea Bag Packing Machine for Sale

FOB Price: US$ 1-9999 / Piece
мин. Нарачка: 1 Парче

 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Application: Cleaning, Detergent, Drinks, Dairy Products, Tea, Vegetable, Fruit, Snack, Rice, Flour, Seasoning
 • Тип: Машина за полнење и запечатување
 • Формирање Видови: Се топи калапи
 • Функција за формирање: Формирање, полнење, печат
 • Тип на погон: електричен
Automatic Small Tea Bag/ Filter Paper Coffee Tea Powder Sachet Pouch Wrapping Flow Packaging Packing Filling Sealing Machine for Sale

Automatic Small Tea Bag/ Filter Paper Coffee Tea Powder Sachet Pouch Wrapping Flow Packaging Packing Filling Sealing Machine for Sale

ФОБ Цена: 7599-22700 УСД / Парче
мин. Нарачка: 1 Парче

 • Услуга по продажбата: онлајн видео или услуга на лице место
 • Гаранција: 1 Да
 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: Чистење, детергент, козметика, пијалоци, производи за нега на кожа, млечни производи, производи за нега на коса, масло, чај, зеленчук, овошје, риба, месо, ужина, ориз, брашно, зачини, листови од чај
 • Тип: Машина за полнење и запечатување
 • Формирање видови: торби лиење
Tea Bag Machine with Crimped Outer Bag Model Ccfd6/33years Factory for Tea Bag Packing Machine/Nan Feng Brand Tea Bag Machine Tea Filling Weighting Machine

Tea Bag Machine with Crimped Outer Bag Model Ccfd6/33years Factory for Tea Bag Packing Machine/Nan Feng Brand Tea Bag Machine Tea Filling Weighting Machine

мин. Нарачка: 1 комплет

 • Гаранција: 12 месеци
 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: чај
 • Тип: Машина за полнење и запечатување
 • Функција за формирање: Формирање, полнење, печат
 • Тип на погон: електричен

Видеа