машина за пакување торбичка за таблети

Вертикална машина за пакување торбичка

Вертикална машина за пакување торбичка

Прочитај повеќе

Машина за пакување со торбичка

Машина за пакување со торбичка

Прочитај повеќе

Машина за пакување кеси за перница

Машина за пакување кеси за перница

Прочитај повеќе

Хоризонтална форма пополнете печат машина

Хоризонтална форма пополнете печат машина

Прочитај повеќе

Вертикална пластична кесичка торбичка Мала пилула капсула чоколадо витаминско млеко Калциум шумливи таблети за пакување

Вертикална пластична кесичка торбичка Мала пилула капсула чоколадо витаминско млеко Калциум шумливи таблети за пакување

ФОБ Цена: 5650-5850 УСД / Сет
мин. Нарачка: 1 комплет

 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Апликација: закуска, хардвер, апчиња, бонбони
 • Тип: Машина за полнење и запечатување
 • Формирање видови: торби лиење
 • Функција за формирање: полнење, печат
 • Тип на погон: електричен
Машина за пакување за пакување од картонски картонски картонски картонски пакет со голема брзина, хоризонтална автоматска капсула за таблети

Машина за пакување за пакување од картонски картонски картонски картонски пакет со голема брзина, хоризонтална автоматска капсула за таблети

ФОБ Цена: 97770-108633 УСД / Парче
мин. Нарачка: 1 Парче

 • Тип: Машина за картонирање
 • Завршена дозирна форма: картонска кутија
 • Прецизност: висока прецизност
 • Сертификација: CE, GMP, ISO, SGS
 • Напон: 380/220V 50Hz или прилагоден
 • Компјутеризиран: компјутеризиран
Автоматска ротирачка опрема за пакување торбички Doy Капсула таблета со гумени бонбони ореви Меки гел за миленичиња колачиња за јадење Машина за торбичка за торбичка

Автоматска ротирачка опрема за пакување торбички Doy Капсула таблета со гумени бонбони ореви Меки гел за миленичиња колачиња за јадење Машина за торбичка за торбичка

ФОБ Цена: 44000 УСД / Парче
мин. Нарачка: 1 Парче

 • Услуга по продажбата: достапни додатоци, видео за инсталација, инженер
 • Гаранција: 1 година
 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: Чистење, детергент, козметика, производи за нега на кожа, млечни производи, производи за нега на коса, чај, зеленчук, овошје, риба, месо, ужина, ориз, брашно, зачини
 • Тип: Машина за полнење и запечатување
 • Формирање видови: торби лиење
Автоматска машина за пакување торбичка/кесичка за броење таблети со капсули бонбони

Автоматска машина за пакување торбичка/кесичка за броење таблети со капсули бонбони

ФОБ Цена: 2550-3200 УСД / комплет
мин. Нарачка: 1 комплет

 • Тип: Машини за фармацевтско пакување
 • Сертификација: CE, GMP, ISO
 • Напон: 110/220V 50/60Hz
 • Прилагодено: приспособено
 • Состојба: Ново
 • Гаранција: 1 година
Дневни потреби, масти, меки кеси, торбички, таблети, капсули, фолии за лице, блистер хартиена кутија за автоматско пакување картонска кутија

Дневни потреби, масти, меки кеси, торбички, таблети, капсули, фолии за лице, блистер хартиена кутија за автоматско пакување картонска кутија

ФОБ Цена: 25000-38000 УСД / комплет
мин. Нарачка: 1 комплет

 • Услуга по продажбата: услуга по продажбата
 • Гаранција: Една година
 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: Чистење, детергент, козметика, пијалоци, производи за нега на кожа, млечни производи, производи за нега на коса, масло, чај, зеленчук, овошје, риба, месо, ужина, ориз, брашно, зачини
 • Тип: Машина за полнење и запечатување
 • Формирање видови: Кутија калапи
Индустриски машини за пакување со печат за полнење Пани торбичка Цена за таблети вертикална машина за пакување Жешка продажба

Индустриски машини за пакување со печат за полнење Пани торбичка Цена за таблети вертикална машина за пакување Жешка продажба

ФОБ Цена: 6000-10000 УСД / Парче
мин. Нарачка: 1 Парче

 • Услуга по продажбата: Сите
 • Гаранција: 1 година
 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: Чистење, детергент, козметика, пијалоци, производи за нега на кожа, млечни производи, производи за нега на коса, масло, чај, зеленчук, овошје, ужина, зачини
 • Тип: Формирање пополнување запечатување машина
 • Формирање видови: торби лиење
Автоматска мала торбичка, завртка навртка за завртки, делови за броење и тежина, пакување за заптивање пакување за пластични делови/сврзувачки елементи/завртки дихтунзи/гранули/таблети

Автоматска мала торбичка, завртка навртка за завртки, делови за броење и тежина, пакување за заптивање пакување за пластични делови/сврзувачки елементи/завртки дихтунзи/гранули/таблети

ФОБ Цена: 6200-15500 УСД / комплет
мин. Нарачка: 1 комплет

 • Постпродажна услуга: за живот
 • Гаранција: 1 година
 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: Чистење, детергент, козметика, пијалоци, производи за нега на кожа, млечни производи, производи за нега на коса, масло, чај, зеленчук, овошје, риба, месо, ужина, ориз, брашно, зачини
 • Тип: Формирање пополнување запечатување машина
 • Формирање видови: торби лиење
Машина за пакување со мала торбичка за таблети

Машина за пакување со мала торбичка за таблети

мин. Нарачка: 1 комплет

 • Услуга по продажбата: онлајн сервис
 • Гаранција: Една година гаранција
 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: Исцелување
 • Тип: Формирање пополнување запечатување машина
 • Формирање видови: торби лиење
DCP-160 Машина за пакување кесичка за таблети

DCP-160 Машина за пакување кесичка за таблети

ФОБ Цена: 3500 УСД / Парче
мин. Нарачка: 1 Парче

 • Тип: Машини за фармацевтско пакување
 • Завршена дозирана форма: таблета
 • Прецизност: висока прецизност
 • Сертификација: CE, GMP, ISO
 • Напон: 220 V
 • Компјутеризиран: компјутеризиран
Машина за пакување таблети/машина за полнење торбичка/машина за пакување кеси за капсули/машина за пакување таблети

Машина за пакување таблети/машина за полнење торбичка/машина за пакување кеси за капсули/машина за пакување таблети

ФОБ Цена: 4000-6000 УСД / Парче
мин. Нарачка: 1 Парче

 • Услуга по продажбата: онлајн поддршка
 • Гаранција: Една година
 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: Чистење, детергент, млечни производи, ужина
 • Тип: Формирање пополнување запечатување машина
 • Формирање видови: торби лиење
Машина за заптивање со автоматско застанување патент торбичка за броење таблети

Машина за заптивање со автоматско застанување патент торбичка за броење таблети

ФОБ Цена: 20999-32999 УСД / Парче
мин. Нарачка: 1 Парче

 • Услуга по продажбата: онлајн видео или услуга на лице место
 • Гаранција: 1 година
 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: Чистење, детергент, козметика, пијалоци, производи за нега на кожа, млечни производи, производи за нега на коса, масло, чај, зеленчук, овошје, риба, месо, ужина, ориз, брашно, зачини, ужина, чипс, орев, кикирики
 • Тип: Формирање пополнување запечатување машина
 • Формирање видови: торби лиење
Автоматска 3/4 странична запечатувачка машина за пакување торбичка за таблети со течна кесичка во прав

Автоматска 3/4 странична запечатувачка машина за пакување торбичка за таблети со течна кесичка во прав

ФОБ Цена: 4500-5500 УСД / Сет
мин. Нарачка: 1 комплет

 • Услуга по продажбата: Видео техничко упатство
 • Гаранција: 12 месеци
 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: Чистење, детергент, козметика, пијалоци, производи за нега на кожа, млечни производи, производи за нега на коса, масло, чај, зеленчук, овошје, риба, месо, ужина, ориз, брашно, зачини
 • Тип: Формирање пополнување запечатување машина
 • Формирање видови: торби лиење
Машина за пакување со автоматска кесичка торбичка за таблети

Машина за пакување со автоматска кесичка торбичка за таблети

ФОБ Цена: 93000-123000 УСД / Сет
мин. Нарачка: 1 комплет

 • Услуга по продажбата: Обезбедете
 • Гаранција: 1 година
 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: Козметика, пијалоци, производи за нега на кожа, млечни производи, производи за нега на коса, масло, чај, ужина
 • Тип: Машина за полнење и запечатување
 • Формирање видови: картонер
Dxdp-40II Hualian мултифункционална вертикална пластична кеса за полнење филм за запечатување капсули за пакување таблети

Dxdp-40II Hualian мултифункционална вертикална пластична кеса за полнење филм за запечатување капсули за пакување таблети

ФОБ Цена: 5200-5450 УСД / Сетови
мин. Нарачајте: 1 комплет

 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Апликација: Пакувајте стоки
 • Тип: Друго, Машина за пакување
 • Состојба: Ново
 • Напон (V/Hz): AC 220/50 110/60
 • Капацитет на пакување (Ml): 5-40
Kl-210gds топла продажба автоматска храна за домашни миленици за таблети Машина за пакување медицинска торбичка Машина за пакување таблети Мали пакувања со патент

Kl-210gds топла продажба автоматска храна за домашни миленици за таблети Машина за пакување медицинска торбичка Машина за пакување таблети Мали пакувања со патент

ФОБ Цена: 20999-32999 УСД / Парче
мин. Нарачка: 1 Парче

 • Услуга по продажбата: онлајн видео или услуга на лице место
 • Гаранција: 1 година
 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: Чистење, детергент, козметика, пијалоци, производи за нега на кожа, млечни производи, производи за нега на коса, масло, чај, зеленчук, овошје, риба, месо, ужина, ориз, брашно, зачини, ужина, чипс, орев, кикирики
 • Тип: Формирање пополнување запечатување машина
 • Формирање видови: торби лиење
Автоматски таблети за перење Doypack машина за полнење и запечатување на кесичка машина за пакување со гранули Doypack

Автоматски таблети за перење Doypack машина за полнење и запечатување на кесичка машина за пакување со гранули Doypack

ФОБ Цена: 22000-23000 УСД / Сет
мин. Нарачка: 1 комплет

 • Услуга по продажбата: онлајн поддршка
 • Гаранција: 3 години
 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: Чистење, детергент, млечни производи
 • Тип: Машина за полнење и запечатување
 • Формирање видови: торби лиење
Дневни потреби, меки кеси, торбички, таблети, лекови, капсули, филмови за лице, блистер хартиена кутија за автоматско пакување картонска кутија

Дневни потреби, меки кеси, торбички, таблети, лекови, капсули, филмови за лице, блистер хартиена кутија за автоматско пакување картонска кутија

ФОБ Цена: 25000-38000 УСД / комплет
мин. Нарачка: 1 комплет

 • Услуга по продажбата: услуга по продажбата
 • Гаранција: Една година
 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: Чистење, детергент, козметика, пијалоци, производи за нега на кожа, млечни производи, производи за нега на коса, масло, чај, зеленчук, овошје, риба, месо, ужина, ориз, брашно, зачини
 • Тип: Машина за полнење и запечатување
 • Формирање видови: Кутија калапи
Вертикална пластична кесичка кесичка за пакување Мала пилула капсула чоколадо витаминско млеко Калциум шумливи таблети за броење

Вертикална пластична кесичка кесичка за пакување Мала пилула капсула чоколадо витаминско млеко Калциум шумливи таблети за броење

ФОБ Цена: 3900-10000 УСД / Парче
мин. Нарачка: 1 Парче

 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Тип: Формирање пополнување запечатување машина
 • Формирање видови: торби лиење
 • Функција за формирање: Формирање, полнење, печат
 • Тип на погон: електричен
 • Тип на материјал: Зрно
Машина за пакување за туширање таблети за туширање Doypack за автоматско мерење

Машина за пакување за туширање таблети за туширање Doypack за автоматско мерење

ФОБ Цена: 20999-32999 УСД / Парче
мин. Нарачка: 1 Парче

 • Услуга по продажбата: онлајн видео или услуга на лице место
 • Гаранција: 1 година
 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: Чистење, детергент, козметика, пијалоци, производи за нега на кожа, млечни производи, производи за нега на коса, масло, чај, зеленчук, овошје, риба, месо, ужина, ориз, брашно, зачини, ужина, чипс, орев, кикирики
 • Тип: Формирање пополнување запечатување машина
 • Формирање видови: торби лиење
Капсула, таблети, мек гел, таблети, шеќерни топчиња, витамин итн. во мала кесичка и машина за пакување во средна кесичка

Капсула, таблети, мек гел, таблети, шеќерни топчиња, витамин итн. во мала кесичка и машина за пакување во средна кесичка

ФОБ Цена: 6000-8000 УСД / Парче
мин. Нарачка: 1 Парче

 • Постпродажна услуга: Инсталација и провизија
 • Гаранција: Две години
 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: Чистење, детергент, козметика, пијалоци, производи за нега на кожа, млечни производи, производи за нега на коса, масло, чај, зеленчук, овошје, риба, месо, ужина, ориз, брашно, зачини
 • Тип: Машина за полнење и запечатување
 • Формирање видови: торби лиење
Машина за пакување торбичка за броење таблети за медицина

Машина за пакување торбичка за броење таблети за медицина

ФОБ Цена: 1200-3590 УСД / Парче
мин. Нарачка: 1 Парче

 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: пијалоци
 • Тип: Машина за полнење и запечатување
 • Формирање видови: торби лиење
 • Тип на погон: електричен
 • Тип на материјал: Цврст
Automatic Liquid\Paste Macwell Dried Vegetable Pouch Packing Snack Машина за пакување таблети за храна

Automatic Liquid\Paste Macwell Dried Vegetable Pouch Packing Snack Машина за пакување таблети за храна

ФОБ Цена: 10000-15000 УСД / Парче
мин. Нарачка: 1 Парче

 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: Чистење, детергент, козметика, пијалоци, производи за нега на кожа, млечни производи, производи за нега на коса, масло, чај, зеленчук, овошје, ужина, зачини, течен сос за храна
 • Тип: Формирање пополнување запечатување машина
 • Формирање видови: торби лиење
 • Функција за формирање: Формирање, полнење, печат
 • Тип на погон: електричен
Висококвалитетна мултифункционална млечна таблета Машина за пакување за броење кесички за апчиња за кафе капсули со тврдо бонбони

Висококвалитетна мултифункционална млечна таблета Машина за пакување за броење кесички за апчиња за кафе капсули со тврдо бонбони

ФОБ Цена: 4000-6000 УСД / Парче
мин. Нарачка: 1 Парче

 • Услуга по продажбата: онлајн поддршка
 • Гаранција: Една година
 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: Чистење, детергент, млечни производи, ужина
 • Тип: Формирање пополнување запечатување машина
 • Формирање видови: торби лиење
Машина за пакување апчиња/таблети Stand up Pouch пакување

Машина за пакување апчиња/таблети Stand up Pouch пакување

ФОБ Цена: 75000-80000 УСД / Парче
мин. Нарачка: 1 Парче

 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: Чистење, детергент, пијалоци, производи за нега на кожа, млечни производи, производи за нега на коса, масло, чај, зеленчук, овошје, риба, месо, ужина, ориз, брашно, зачини
 • Тип: Машина за полнење и запечатување
 • Формирање видови: торби лиење
 • Функција за формирање: полнење, печат
 • Тип на погон: електричен
Kl-210 Лесна за ракување Автоматска машина за пакување шумливи таблети за чистење на шумливи таблети Doypack

Kl-210 Лесна за ракување Автоматска машина за пакување шумливи таблети за чистење на шумливи таблети Doypack

ФОБ Цена: 20999-32999 УСД / Парче
мин. Нарачка: 1 Парче

 • Услуга по продажбата: онлајн видео или услуга на лице место
 • Гаранција: 1 година
 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: Чистење, детергент, козметика, пијалоци, производи за нега на кожа, млечни производи, производи за нега на коса, масло, чај, зеленчук, овошје, риба, месо, ужина, ориз, брашно, зачини, ужина, чипс, орев, кикирики
 • Тип: Формирање пополнување запечатување машина
 • Формирање видови: торби лиење
Дневни потреби, масти, торбички, таблети, лекови, капсули, фолии за лице, автоматска машина за пакување картонска кутија за блистер

Дневни потреби, масти, торбички, таблети, лекови, капсули, фолии за лице, автоматска машина за пакување картонска кутија за блистер

ФОБ Цена: 25000-38000 УСД / комплет
мин. Нарачка: 1 комплет

 • Услуга по продажбата: услуга по продажбата
 • Гаранција: Една година
 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: Чистење, детергент, козметика, пијалоци, производи за нега на кожа, млечни производи, производи за нега на коса, масло, чај, зеленчук, овошје, риба, месо, ужина, ориз, брашно, зачини
 • Тип: Машина за полнење и запечатување
 • Формирање видови: Кутија калапи
Kl-160 Автоматско мерење кесичка капсула за броење таблети

Kl-160 Автоматско мерење кесичка капсула за броење таблети

ФОБ Цена: 3599-12999 УСД / Парче
мин. Нарачка: 1 Парче

 • Услуга по продажбата: онлајн видео или услуга на лице место
 • Гаранција: 1 година
 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: Чистење, детергент, козметика, пијалоци, производи за нега на кожа, млечни производи, производи за нега на коса, масло, чај, зеленчук, овошје, риба, месо, ужина, ориз, брашно, зачини, хардвер со завртки за нокти за броење торби за играчки PA
 • Тип: Формирање пополнување запечатување машина
 • Формирање видови: торби лиење
Машина за пакување торбичка за броење таблети за медицина

Машина за пакување торбичка за броење таблети за медицина

ФОБ Цена: 7800-8799 УСД / Парче
мин. Нарачка: 1 Парче

 • Услуга по продажбата: онлајн поддршка
 • Гаранција: 1 година
 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: Капсули/Таблети/Гранули за храна
 • Тип: Машина за полнење за броење
 • Формирање видови: Формирање шишиња
Автоматски вибрирачки делови за торбичка Машина за пакување за броење кесички со завртки за завртки за завртки камфор за таблети

Автоматски вибрирачки делови за торбичка Машина за пакување за броење кесички со завртки за завртки за завртки камфор за таблети

ФОБ Цена: 11500-12600 УСД / Сет
мин. Нарачка: 1 комплет

 • Услуга по продажбата: Достапни се резервни делови
 • Гаранција: 1 година
 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Тип: Машина за полнење и запечатување
 • Формирање Видови: Формирање на меурчиња
 • Функција за формирање: печат
Автоматски дневни потреби Масти Меки кеси торбички Таблети Лекови капсули Филмови за лице блистер пакување картонска кутија, катонирање, машина за пакување

Автоматски дневни потреби Масти Меки кеси торбички Таблети Лекови капсули Филмови за лице блистер пакување картонска кутија, катонирање, машина за пакување

ФОБ Цена: 25000-38000 УСД / комплет
мин. Нарачка: 1 комплет

 • Услуга по продажбата: услуга по продажбата
 • Гаранција: Една година
 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: Чистење, детергент, козметика, пијалоци, производи за нега на кожа, млечни производи, производи за нега на коса, масло, чај, зеленчук, овошје, риба, месо, ужина, ориз, брашно, зачини
 • Тип: Машина за полнење и запечатување
 • Формирање видови: Кутија калапи

Видеа