Опрема за пакување Doypack торбичка за застанување

Оваа машина за полнење на торбички за подигнување е специјално дизајнирана за потребите на торбичката со врвен излив и има флексибилни функционални апликации, како што се додавање дупки за закачување, специјални форми, патенти, горниот излив и други функции, кои се широко користени во солта, масло за подмачкување, пијалоци, сокови, јогурт, кечап, сос, масло за јадење, серии за чистење и други видови полнење. Машината за пакување вреќи со млазници често се користи за пакување на течни материјали како што се сок, пијалок, детергент, млеко, млеко од соја, соја сос и така натаму.

ДеталиПараметарВидеоАпликација
Stand-Up-Spout-Pouch-Doypack-Packing-Equipment-Process

(1) Филм одмотување(6) Вертикален печат I(11) Серво однапред(16) Пополнување I(21) Вметнување на дуплекс излив
(2) Удирање на долната дупка(7) Вертикален печат II(12) Дуплекс сечење(17) Пополнување II(22) Топлинско запечатување
(3) Формирање на кесичка(8) Вертикално ладење I(13) Фаќање на дуплекс торбичка(18) Пополнување III(23) Ладно запечатување
(4) Филмски водич(9) Вертикално ладење II(14) Отворање на дуплекс торбичка(19) Пополнување IV(24) Излез
(5) Долна заптивка(10) Фотоќелија(15) Дуплекс воздушно испирање(20) дуплекс вибратор

Stand-Up-Spout-Pouch-Doypack-Packing-Equipment-Application

Системот за полнење е само за ваша референца. Ние ќе ви понудиме најдобро решение според мобилноста на вашиот производ, вискозноста, густината, волуменот, димензиите итн.

A. Раствор за пакување во прав

Servo Screw Auger Filler е специјализиран за полнење во прав, како што се хранливи материи во прав, зачински прав, брашно, медицински прав итн.

Б. Раствор за течно пакување

Филерот за клипна пумпа е специјализиран за течно полнење како што се вода, сок, детергент за перење, кечап итн.

Ц. Раствор за цврсто пакување

Комбинираната вага со повеќе глави е специјализирана за цврсто полнење како бонбони, јаткасти плодови, тестенини, сушено овошје и зеленчук итн.

Г. Раствор за пакување со гранули

Волуметрискиот филер за чаши е специјализиран за полнење гранули како што се хемикалии, грав, сол, зачини итн.

E. Повеќе решение за пакување

За повеќе решение, добредојдовте да не контактирате.

Stand-Up-Spout-Pouch-Doypack-Packing-Equipment-Bag-Type

МоделDS-140SCDS-180SCDS-280DSC
Максимален волумен на пакување300 мл1000 мл800 мл
Максимална големина на торбичка140мм*200мм160мм*260мм140мм*260мм
Минимална големина на торбичка60мм*90мм90мм*110мм90мм*110мм
Брзина на пакување40-60 ppm40-60 ppm80-120 ppm
Потрошувачка на воздух250 NL/мин600 NL/мин800 NL/мин
Влезна моќност7,4 kw8 kw11,5 Kw
Работно напојувањеAC 380V 50HzAC 380V 50HzAC 380V 50Hz
Тежина на опремата1600 кг2200 кг4350 кг
L*W*H4480*970*1400мм5550*1100*1400мм9400*1500*1800мм