машина за пакување мали чипови

Вертикална машина за пакување торбичка

Вертикална машина за пакување торбичка

Прочитај повеќе

Машина за пакување со торбичка

Машина за пакување со торбичка

Прочитај повеќе

Машина за пакување кеси за перница

Машина за пакување кеси за перница

Прочитај повеќе

Хоризонтална форма пополнете печат машина

Хоризонтална форма пополнете печат машина

Прочитај повеќе

Автоматска машина Машина за торбичка за формирање на полнење запечатување тежина за пакување храна Машина за пакување за грануларна сол Семе од ориз, грав, зачини, шеќерни ореви Чипс

Автоматска машина Машина за торбичка за формирање на полнење запечатување тежина за пакување храна Машина за пакување за грануларна сол Семе од ориз, грав, зачини, шеќерни ореви Чипс

ФОБ Цена: 3700-5000 УСД / Парче
мин. Нарачка: 1 Парче

 • Услуга по продажбата: видео за инсталација и онлајн техничка поддршка
 • Гаранција: 12 месеци
 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: Чистење, детергент, козметика, пијалоци, производи за нега на кожа, производи за нега на коса, чај, ужина, зачини
 • Тип: Формирање пополнување запечатување машина
 • Формирање видови: торби лиење
Машина за пакување кесички Машина за пакување чипс Машина за пакување кесички чај Машина за пакување кесички за чај Автоматска машина за пакување прав во прав Машина за пакување со гранули

Машина за пакување кесички Машина за пакување чипс Машина за пакување кесички чај Машина за пакување кесички за чај Автоматска машина за пакување прав во прав Машина за пакување со гранули

ФОБ Цена: 2005 УСД / Парче
мин. Нарачка: 1 Парче

 • Услуга по продажбата: 1 година
 • Гаранција: 1 година
 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: Чистење, детергент, козметика, пијалоци, производи за нега на кожа, масло, чај, зеленчук, овошје, риба, месо, ужина, ориз, брашно, зачини
 • Тип: Машина за полнење и запечатување
 • Формирање Видови: Формирање на меурчиња
Кефаи автоматско вертикално мерење на десет глави Машина за пакување за пакување со чипс за ужина

Кефаи автоматско вертикално мерење на десет глави Машина за пакување за пакување со чипс за ужина

ФОБ Цена: 9000-11000 УСД / Парче
мин. Нарачка: 1 Парче

 • Услуга по продажбата: 12-месечна гаранција/долготрајна техничка поддршка
 • Гаранција: 12 месеци гаранција
 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: зеленчук, овошје, ужина, ориз, брашно
 • Тип: Формирање пополнување запечатување машина
 • Формирање видови: торби лиење
Автоматска машина за пакување со мешани ореви со мали кесички со надуени чипови

Автоматска машина за пакување со мешани ореви со мали кесички со надуени чипови

ФОБ Цена: 3650-3900 УСД / Сет
мин. Нарачка: 1 комплет

 • Услуга по продажбата: Техничка поддршка на онлајн Suppo и прекуокеанска услуга
 • Гаранција: 1 година
 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: ужина, ориз, брашно, зачини, гранули
 • Тип: Формирање пополнување запечатување машина
 • Формирање видови: торби лиење
Целосна автоматска машина за пакување за мерење на мали бонбони оризови грав Ореви семки од сончоглед Пуканки чипсови

Целосна автоматска машина за пакување за мерење на мали бонбони оризови грав Ореви семки од сончоглед Пуканки чипсови

ФОБ Цена: 20000-34000 УСД / Сетови
мин. Нарачајте: 1 комплет

 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: Чистење, детергент, козметика, пијалоци, производи за нега на кожа, млечни производи, чај, зеленчук, овошје, риба, месо, ужина, ориз, брашно, зачини, цврсти, гранулирани, прав итн.
 • Тип: Формирање пополнување запечатување машина
 • Формирање видови: торби лиење
 • Функција за формирање: Формирање, полнење, печат
 • Тип на погон: електричен
Машина за пакување со чипс за автоматско хранење со азот за мали бисквити

Машина за пакување со чипс за автоматско хранење со азот за мали бисквити

ФОБ Цена: 5000-5500 УСД / Парче
мин. Нарачка: 1 Парче

 • Услуга по продажбата: 24 часа онлајн сервис, видео повик
 • Гаранција: Една година
 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: козметика, производи за нега на кожа, млечни производи, производи за нега на коса, ужина
 • Тип: Машина за двојно запечатување
 • Формирање видови: торби лиење
Ролна филм Мала кесичка гранули пуканки чипс ореви Машина за пакување храна

Ролна филм Мала кесичка гранули пуканки чипс ореви Машина за пакување храна

ФОБ Цена: 4000-8000 УСД / СЕТ
мин. Нарачка: 1 СЕТ

 • Услуга по продажбата: онлајн поддршка
 • Гаранција: Една година
 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: Чистење, детергент, пијалоци, млечни производи, чај, ужина, ориз, брашно, зачини
 • Тип: Формирање пополнување запечатување машина
 • Формирање видови: торби лиење
Мултифункционална целосно автоматска машина за пакување со бисквити со чипс од компири со мала торбичка

Мултифункционална целосно автоматска машина за пакување со бисквити со чипс од компири со мала торбичка

ФОБ Цена: 2240-3750 УСД / Парче
мин. Нарачка: 1 Парче

 • Постпродажна услуга: за живот
 • Гаранција: 1 година
 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: Чистење, детергент, козметика, пијалоци, производи за нега на кожа, млечни производи, производи за нега на коса, масло, чај, зеленчук, овошје, риба, месо, ужина, ориз, брашно, зачини
 • Тип: Формирање пополнување запечатување машина
 • Формирање видови: торби лиење
Landpack Ld-320b Машина за пакување за броење пченкарни чипсови закуски

Landpack Ld-320b Машина за пакување за броење пченкарни чипсови закуски

ФОБ Цена: 2588-4366 УСД / Сет
мин. Нарачка: 1 комплет

 • Услуга по продажбата: онлајн поддршка
 • Гаранција: 3 години
 • Автоматско одделение: полуавтоматско
 • Примена: млечни производи, чај, ужина, ориз, брашно, зачини, мали делови
 • Тип: Машина за двојно запечатување
 • Формирање видови: торби лиење
Пуканки чипс патент торба Форма пополнете печат завиткување проток пакување пакување полнење Машина за запечатување со кофа лифт за мал бизнис

Пуканки чипс патент торба Форма пополнете печат завиткување проток пакување пакување полнење Машина за запечатување со кофа лифт за мал бизнис

ФОБ Цена: 20999-32999 УСД / Парче
мин. Нарачка: 1 Парче

 • Услуга по продажбата: онлајн видео или услуга на лице место
 • Гаранција: 1 Да
 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: Чистење, детергент, козметика, пијалоци, производи за нега на кожа, млечни производи, производи за нега на коса, масло, чај, зеленчук, овошје, риба, месо, ужина, ориз, брашно, зачини, ужина, чипс, орев, кикирики
 • Тип: Формирање пополнување запечатување машина
 • Формирање видови: торби лиење
Автоматска чаша за мерење сол Машина за пакување вертикални гранули од ориз за машина за пакување шеќер од 1 кг Автоматска вертикална торбичка Мала закуска пакување со чипс од компир Mac

Автоматска чаша за мерење сол Машина за пакување вертикални гранули од ориз за машина за пакување шеќер од 1 кг Автоматска вертикална торбичка Мала закуска пакување со чипс од компир Mac

ФОБ Цена: 7000 УСД / Парче
мин. Нарачка: 1 Парче

 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: Чистење, детергент, козметика, пијалоци, производи за нега на кожа, млечни производи, производи за нега на коса, масло, чај, зеленчук, овошје, риба, месо, ужина, ориз, брашно, зачини
 • Тип: Машина за полнење и запечатување
 • Формирање видови: торби лиење
 • Функција за формирање: Формирање, полнење, печат
 • Тип на погон: електричен
Машина за пакување чипови Мала мала кутија за пакување машина

Машина за пакување чипови Мала мала кутија за пакување машина

ФОБ Цена: 16000 УСД / Парче
мин. Нарачка: 1 Парче

 • Услуга по продажбата: Целата машина исклучува делови за носење
 • Гаранција: 1 година
 • Автоматско одделение: полуавтоматско
 • Примена: Чистење, детергент, козметика, пијалоци, производи за нега на кожа, млечни производи, производи за нега на коса, масло, чај, зеленчук, овошје, риба, месо, ужина, ориз, брашно, зачини
 • Тип: Машина за полнење и запечатување
 • Формирање видови: торби лиење
Автоматска вертикална машина за пакување со мали чипови од банана

Автоматска вертикална машина за пакување со мали чипови од банана

ФОБ Цена: 3526-3926 УСД / Парче
мин. Нарачка: 1 Парче

 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: Чај, ужина, ориз, брашно, гранули закуска со пуканки со чипс
 • Тип: Машина за полнење и запечатување
 • Формирање видови: торби лиење
 • Функција за формирање: Формирање, полнење, печат
 • Тип на погон: електричен
Мала автоматска машина за пакување со чипс од компири / зрна кафе / семиња / ориз / гранули / ореви / грицки / жито / шеќер / сушено овошје за пакување храна за вертикална кеса

Мала автоматска машина за пакување со чипс од компири / зрна кафе / семиња / ориз / гранули / ореви / грицки / жито / шеќер / сушено овошје за пакување храна за вертикална кеса

ФОБ Цена: 3390 УСД / Сет
мин. Нарачка: 1 комплет

 • Услуга по продажбата: 1 година
 • Гаранција: 1 година
 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: чај, ужина, ориз, брашно, зачини, гранули за ужина сол, ориз, грав, семе, зачин, шеќер
 • Тип: Пополнување Формирање Со тежина запечатување
 • Формирање видови: Изработка на кеси
Автоматска вертикална перница Машина за пакување чипс од компири Машина за пакување пластична кесичка

Автоматска вертикална перница Машина за пакување чипс од компири Машина за пакување пластична кесичка

ФОБ Цена: 11000-14000 УСД / комплет
мин. Нарачка: 1 комплет

 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: Козметика, Зеленчук, Овошје, Ужина, Ориз, Брашно
 • Тип: Машина за полнење и запечатување
 • Формирање видови: торби лиење
 • Функција за формирање: Формирање, полнење, печат
 • Тип на погон: електричен
Фабрика продава машина за пакување со високопрецизна торбичка за автоматско мерење Мала закуска за храна

Фабрика продава машина за пакување со високопрецизна торбичка за автоматско мерење Мала закуска за храна

ФОБ Цена: 16000-20000 УСД / Парче
мин. Нарачка: 1 Парче

 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: Чистење, детергент, козметика, пијалоци, производи за нега на кожа, млечни производи, производи за нега на коса, масло, чај, зеленчук, овошје, риба, месо, ужина, ориз, брашно, зачини
 • Тип: Формирање пополнување запечатување машина
 • Формирање видови: торби лиење
 • Функција за формирање: Формирање, полнење, печат
 • Погонски тип: пневматски
Машина за сечење компири Машина за чипс за помфрит Машина за пакување со банана линија за производство на замрзнати чипсови од компири Мала кесичка за пакување

Машина за сечење компири Машина за чипс за помфрит Машина за пакување со банана линија за производство на замрзнати чипсови од компири Мала кесичка за пакување

ФОБ Цена: 1500-30000 УСД / Сет
мин. Нарачка: 1 комплет

 • Услуга по продажбата: 1 година
 • Гаранција: 1 година
 • Извор на енергија: Електрични
 • Автоматско одделение: полуавтоматско
 • Примена: Чипс
 • Прилагодено: приспособено
Автоматска машина за пакување мали чипсови

Автоматска машина за пакување мали чипсови

ФОБ Цена: 18000-27000 УСД / Сет
мин. Нарачка: 1 комплет

 • Гаранција: 1 година
 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: Чистење, детергент, козметика, пијалоци, производи за нега на кожа, млечни производи, производи за нега на коса, масло, чај, зеленчук, овошје, риба, месо, ужина, ориз, брашно, зачини
 • Тип: Формирање пополнување запечатување машина
 • Формирање видови: торби лиење
 • Функција за формирање: Формирање, полнење, печат
Машина за пакување торбичка со ореви, кесичка пакување Ориз чипс зачини и полнење со мала завртка, вертикална машина за пакување храна

Машина за пакување торбичка со ореви, кесичка пакување Ориз чипс зачини и полнење со мала завртка, вертикална машина за пакување храна

ФОБ Цена: 1830-2490 УСД / Парче
мин. Нарачка: 1 Парче

 • Услуга по продажбата: онлајн
 • Гаранција: 300f
 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: Чистење, детергент, козметика, пијалоци, млечни производи, масло, чај, ужина, ориз, брашно, зачини
 • Тип: Формирање пополнување запечатување машина
 • Формирање видови: торби лиење
Мала машина за сечење на модулот за чип со IC-картичка за лента за пакување со дупчење

Мала машина за сечење на модулот за чип со IC-картичка за лента за пакување со дупчење

мин. Нарачка: 1 комплет

 • Автоматско одделение: полуавтоматско
 • Гаранција: 1 година
 • Услуга по продажбата: Сервис за доживотно одржување
 • Тежина: околу 25 кг
 • Електрични: AC 220V/50 Hz
 • Моќност: 1 kw
Мала машина за пакување чипс од компири хлебните

Мала машина за пакување чипс од компири хлебните

ФОБ Цена: 500-2000 УСД / Парче
мин. Нарачка: 1 Парче

 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: Чистење, детергент, козметика, пијалоци, производи за нега на кожа, млечни производи, производи за нега на коса, масло, чај, зеленчук, овошје, риба, месо, ужина, ориз, брашно, зачини
 • Тип: Машина за полнење и запечатување
 • Формирање видови: торби лиење
 • Функција за формирање: полнење, печат
 • Тип на погон: електричен
Машина за пакување со пуканки чипсови од сончогледово семе од сончоглед

Машина за пакување со пуканки чипсови од сончогледово семе од сончоглед

ФОБ Цена: 17000-25000 УСД / Парче
мин. Нарачка: 1 Парче

 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: Чистење, детергент, козметика, пијалоци, производи за нега на кожа, млечни производи, производи за нега на коса, масло, чај, зеленчук, овошје, риба, месо, ужина, ориз, брашно, зачини
 • Тип: Формирање пополнување запечатување машина
 • Формирање видови: торби лиење
 • Функција за формирање: Формирање, полнење, печат
 • Тип на погон: електричен
Автоматска вертикална перница Машина за пакување чипс од компири

Автоматска вертикална перница Машина за пакување чипс од компири

ФОБ Цена: 7000-21000 УСД / Парче
мин. Нарачка: 1 Парче

 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: Чистење, детергент, пијалоци, производи за нега на кожа, млечни производи, производи за нега на коса, масло, чај, зеленчук, овошје, риба, месо, ужина, ориз, брашно, зачини, храна
 • Тип: Формирање пополнување запечатување машина
 • Формирање видови: торби лиење
 • Функција за формирање: Формирање, полнење, печат, печатач за датум
 • Тип на погон: електричен
Вертикална машина за пакување чипсови со мали гранули/машина за пакување/сушена храна

Вертикална машина за пакување чипсови со мали гранули/машина за пакување/сушена храна

ФОБ Цена: 3500-4000 УСД / Сет
мин. Нарачка: 1 комплет

 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: Козметика, Млечни производи, Чај, Ужина, Гранули
 • Тип: Формирање пополнување запечатување машина
 • Формирање видови: торби лиење
 • Функција за формирање: Формирање, полнење, печат
 • Возен тип: Серво
Автоматска вертикална торбичка Машина за пакување за закуски со чипс од компири

Автоматска вертикална торбичка Машина за пакување за закуски со чипс од компири

ФОБ Цена: 20000-22000 УСД / Парче
мин. Нарачка: 1 Парче

 • Сертификација: CE, ISO9001
 • Извор на енергија: Електрични
 • Процес: Контрола на PLC
 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: бонбони, чоколада, пуканки, чипс, бисквит, крофна, гранули
 • Прилагодено: Неприспособено
Мала торбичка за пакување автоматска вертикална грануларна машина за пакување

Мала торбичка за пакување автоматска вертикална грануларна машина за пакување

ФОБ Цена: 27000-28600 УСД / Сет
мин. Нарачка: 1 комплет

 • Гаранција: 1 година
 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: Чистење, детергент, козметика, пијалоци, производи за нега на кожа, млечни производи, производи за нега на коса, масло, чај, зеленчук, овошје, риба, месо, ужина, ориз, брашно, зачини
 • Тип: Машина за полнење и запечатување
 • Формирање видови: торби лиење
 • Функција за формирање: Формирање, полнење, печат
Ореви со автоматска медицина со голема брзина индиски чај Кафе од чоколадо зрна суво овошје пуканки чипс квадратни бонбони пирамиди Триаголник за пакување мала кесичка

Ореви со автоматска медицина со голема брзина индиски чај Кафе од чоколадо зрна суво овошје пуканки чипс квадратни бонбони пирамиди Триаголник за пакување мала кесичка

ФОБ Цена: 6800-7800 УСД / Парче
мин. Нарачка: 1 Парче

 • Услуга по продажбата: видео за инсталација и видео за работа
 • Гаранција: 1 година Гаранција
 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: чај, зеленчук, овошје, ужина, ориз, брашно, гранули
 • Тип: Формирање пополнување запечатување машина
 • Формирање видови: торби лиење
Ефикасна машина за пакување со вертикални чипови

Ефикасна машина за пакување со вертикални чипови

ФОБ Цена: 18000-22000 УСД / Парче
мин. Нарачка: 1 Парче

 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: Чистење, детергент, козметика, млечни производи, чај, зеленчук, овошје, риба, месо, ужина, ориз, брашно, зачини
 • Тип: Машина за полнење и запечатување
 • Формирање видови: торби лиење
 • Функција за формирање: Формирање, полнење, печат
 • Погонски тип: пневматски
Целосно автоматска машина за пакување со торбичка за мали пржена храна

Целосно автоматска машина за пакување со торбичка за мали пржена храна

ФОБ Цена: 118815 УСД / Парче
мин. Нарачка: 1 Парче

 • Услуга по продажбата: 1 година
 • Гаранција: 1 година
 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: Чистење, детергент, козметика, пијалоци, производи за нега на кожа, млечни производи, производи за нега на коса, чај, зеленчук, овошје, ужина, ориз, брашно, зачини
 • Тип: Машина за двојно запечатување
 • Формирање видови: торби лиење
Ky 540b Автоматски 0,5-1-2 кг мали бисквити, вертикална комбинација, вага, вагач, запечатување пакување машина за пакување за бисквити, грицки, чипс од банана, желе,, ореви

Ky 540b Автоматски 0,5-1-2 кг мали бисквити, вертикална комбинација, вага, вагач, запечатување пакување машина за пакување за бисквити, грицки, чипс од банана, желе,, ореви

ФОБ Цена: 8000-12000 УСД / Сет
мин. Нарачка: 1 комплет

 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: Чистење, детергент, козметика, производи за нега на кожа, млечни производи, чај, зеленчук, овошје, ужина, ориз, брашно, зачини, чипс, желе, ореви, бонбони, замрзната храна
 • Тип: Формирање пополнување запечатување машина
 • Формирање видови: торби лиење
 • Функција за формирање: Формирање, полнење, печат
 • Тип на погон: механички

Видеа