Серво моторна машина за пакување кеси за перница

The equipment is mainly used in napkin, soap, electric mosquito coil, pharmaceutical and industrial parts, single or grain block, bulk meterials packaging.

ДеталиПараметарВидеоАпликација
Маска-проток-пакување-машина-Детали

  • Неограничената должина на пакувањето, користејќи напреден сензор за оптички влакна, автоматски ја идентификува должината на производот и автоматски ги запечатува и сече кесите за пакување;
  • Нема потреба да се поправи положбата на производот, сензорот автоматски го препознава растојанието на пакувањето;
  • Нема потреба рачно да ја прилагодувате положбата на материјалите за пакување;
  • Деловите за напојување и структурата на филмот се контролираат со серво мотори, ја реализираат функцијата на бесконечно променлива брзина, полесна работа;
  • Servo motor controls the cutter, anti-empty bag, anti-cutting function;
  • Серво контрола, полесно ракување, поголема способност за контрола и попрецизно;
  • Контролата усвојува сопствена програма, која може да се надгради и да ги зголеми контролните точки на системот според барањата на корисникот.
ТипVK-250VK-320VK-350VK-450VK-600
Ширина на филмотMax.250mmМакс.320ммМакс.350ммMax.450mmMax.600mm
Должина на чантата65-190/120-280mm
90-220mm
65-190/120-280mm
90-220/150-330mm
65-190/120-280mm
90-220/150-330mm
130-450mm120-500mm
Ширина на торбата30-110 мм50-160 мм50-160 мм50-180mm100-280mm
Висина на производотMax.40-55mmMax.45-60mmMax.40-60mmMax.75mmMax.110mm
Дијаметар на ролна фимМакс.320мм
Брзина на пакување40-230 кесичка/мин40-230 кесичка/мин40-230 кесичка/мин30-150bag/min20-150bag/min
Power 220v50/60HZ2.4KW2.6KW2.6KW3.2KW3.6KW
Machine quality3370*670*14503370*720*14504020*770*14504020*820*14504020*920*1460
Machine quality450 кг500kg580 кг650kg680kg
Изборен уредCoding machine,gas-filling device,Fall bread machine,Richard machine
Материјал за пакувањеOr example, single-layer heat-sealed BOPP or composote film such as OPP composite PE-PET composite PE
Облик на торбаBackpack packaging(customizable hanging hole round hole/butterfly hole)
Sealing grainReticulated seal/stripe seal cutter sawtooth/flat and V easy tear