машина за пакување на надуена храна

Вертикална машина за пакување торбичка

Вертикална машина за пакување торбичка

Прочитај повеќе

Машина за пакување со торбичка

Машина за пакување со торбичка

Прочитај повеќе

Машина за пакување кеси за перница

Машина за пакување кеси за перница

Прочитај повеќе

Хоризонтална форма пополнете печат машина

Хоризонтална форма пополнете печат машина

Прочитај повеќе

Машина за пакување на надуена храна

Машина за пакување на надуена храна

ФОБ Цена: 10200-30000 УСД / СЕТ
мин. Нарачка: 1 СЕТ

 • Услуга по продажбата: онлајн поддршка
 • Гаранција: Една година
 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: Чистење, детергент, пијалоци, млечни производи, чај, зеленчук, овошје, риба, месо, ужина, ориз, брашно, зачини
 • Тип: Формирање пополнување запечатување машина
 • Формирање видови: торби лиење
Автоматска машина за пакување суво овошје / надуена храна / закуски / пуканки / гранули за пакување храна

Автоматска машина за пакување суво овошје / надуена храна / закуски / пуканки / гранули за пакување храна

ФОБ Цена: 5650-11450 УСД / Парче
мин. Нарачка: 1 Парче

 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: млечни производи, зеленчук, овошје, ужина, ориз, брашно, производи од гранули
 • Тип: Машина за полнење и запечатување
 • Формирање видови: торби лиење
 • Функција за формирање: полнење, печат
 • Тип на погон: електричен
Ce Одобрена машина за пакување торбичка за полнење на надуена храна

Ce Одобрена машина за пакување торбичка за полнење на надуена храна

ФОБ Цена: 25000-35000 УСД / Сет
мин. Нарачка: 1 комплет

 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: Чистење, детергент, козметика, пијалоци, производи за нега на кожа, млечни производи, производи за нега на коса, масло, чај, зеленчук, овошје, риба, месо, ужина, ориз, брашно, зачини
 • Тип: Машина за полнење и запечатување
 • Формирање видови: торби лиење
 • Функција за формирање: полнење, печат
 • Тип на погон: електричен
Автоматска машина за вертикално пакување за ужина за ужина со надуена храна

Автоматска машина за вертикално пакување за ужина за ужина со надуена храна

ФОБ Цена: 15000-29000 УСД / Парче
мин. Нарачка: 1 Парче

 • Сертификација: CE, ISO9001
 • Извор на енергија: Електрични
 • Процес: Термичка обработка
 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: Сладолед, бонбони, чоколадо, пуканки, чипс, бисквит, крофна
 • Прилагодено: приспособено
Автоматска машина за пакување торбички за храна со вертикална голема брзина од 190 стр./мин. со мерење повеќеглави

Автоматска машина за пакување торбички за храна со вертикална голема брзина од 190 стр./мин. со мерење повеќеглави

ФОБ Цена: 22000-42000 УСД / Сетови
мин. Нарачајте: 1 комплет

 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: зеленчук, овошје, ужина, ориз, брашно, зачини, цврсти, гранули, прав итн.
 • Тип: Формирање пополнување запечатување машина
 • Формирање видови: торби лиење
 • Функција за формирање: Формирање, полнење, печат
 • Тип на погон: електричен
Сè-во-едно машина за пакување од не'рѓосувачки челик со голема брзина за надуена храна

Сè-во-едно машина за пакување од не'рѓосувачки челик со голема брзина за надуена храна

ФОБ Цена: 16650-18000 УСД / Парче
мин. Нарачка: 1 Парче

 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: зеленчук, овошје, риба, месо, ужина
 • Тип: Формирање пополнување запечатување машина
 • Формирање видови: торби лиење
 • Функција за формирање: Формирање, полнење, печат
 • Тип на погон: Хидрауличен
Висока брзина автоматска машина за пакување закуски со надуена храна Вертикална машина за пакување за филмска торбичка за перница

Висока брзина автоматска машина за пакување закуски со надуена храна Вертикална машина за пакување за филмска торбичка за перница

ФОБ Цена: 7000-23000 УСД / Сет
мин. Нарачка: 1 комплет

 • Постпродажна услуга: 18 месеци
 • Гаранција: 18 месеци
 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: зеленчук, овошје, риба, месо, ужина, ориз, брашно, зачини
 • Тип: Формирање пополнување запечатување машина
 • Формирање видови: торби лиење
Автоматска машина за пакување на надуена храна со чипс од големи дози со модифициран атмосферски генератор на азот

Автоматска машина за пакување на надуена храна со чипс од големи дози со модифициран атмосферски генератор на азот

ФОБ Цена: 19000-21600 УСД / Сет
мин. Нарачка: 1 комплет

 • Услуга по продажбата: Техничка поддршка на онлајн Suppo и прекуокеанска услуга
 • Гаранција: 1 година
 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: чај, ужина, ориз, брашно, зачини, гранули
 • Тип: Формирање пополнување запечатување машина
 • Формирање видови: торби лиење
Автоматска машина за пакување на надуена храна поп за пакување во Индија за ужина

Автоматска машина за пакување на надуена храна поп за пакување во Индија за ужина

ФОБ Цена: 12000-28000 УСД / Парче
мин. Нарачка: 1 Парче

 • Гаранција: 1 година
 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: Чистење, детергент, козметика, пијалоци, производи за нега на кожа, млечни производи, производи за нега на коса, масло, чај, зеленчук, овошје, риба, месо, ужина, ориз, брашно, зачини, надуена храна
 • Тип: Машина за полнење и запечатување
 • Формирање видови: торби лиење
 • Функција за формирање: Формирање, полнење, печат, автоматско мерење, кодирање
Автоматска машина за полнење за запечатување на пакување за пакување за пакување со жито од храна

Автоматска машина за полнење за запечатување на пакување за пакување за пакување со жито од храна

ФОБ Цена: 27000-28600 УСД / Сет
мин. Нарачка: 1 комплет

 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: Чистење, детергент, ориз, брашно, зачини
 • Тип: Машина за полнење и запечатување
 • Формирање видови: торби лиење
 • Функција за формирање: Формирање, полнење, печат
 • Тип на погон: електричен
Мултифункционална машина за пакување со вертикална амбалажа

Мултифункционална машина за пакување со вертикална амбалажа

ФОБ Цена: 29000 УСД / Парче
мин. Нарачка: 1 Парче

 • Примена: Алкохолни пијалоци
 • Моќност: пневматски
 • Автоматизација: Автоматско
 • Уред за надувување: Без уред за надувување
 • Тип: Вертикална машина за пакување
 • Состојба на објектот: Гранула
Автоматска машина за пакување со гранули со вертикална надуена закуска за храна

Автоматска машина за пакување со гранули со вертикална надуена закуска за храна

ФОБ Цена: 1000-4999 УСД / Парче
мин. Нарачка: 1 Парче

 • Автоматско одделение: полуавтоматско
 • Примена: Чистење, детергент, козметика, млечни производи, зеленчук, овошје, риба, месо, ужина, ориз, брашно, зачини
 • Тип: Машина за полнење и запечатување
 • Формирање видови: торби лиење
 • Функција за формирање: Формирање, полнење, печат
 • Тип на погон: електричен
Ky420d Надуена храна за полнење со азотен гас Ужина со чипс од компири, бисквити, ќесичка за застанување, автоматско полнење, запечатувачка машина за пакување

Ky420d Надуена храна за полнење со азотен гас Ужина со чипс од компири, бисквити, ќесичка за застанување, автоматско полнење, запечатувачка машина за пакување

ФОБ Цена: 8000-12000 УСД / Сет
мин. Нарачка: 1 комплет

 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: Чистење, детергент, козметика, производи за нега на кожа, млечни производи, чај, зеленчук, овошје, ужина, ориз, брашно, зачини, чипс, желе, ореви, бонбони, замрзната храна
 • Тип: Формирање пополнување запечатување машина
 • Формирање видови: торби лиење
 • Функција за формирање: Формирање, полнење, печат
 • Тип на погон: механички
Машина за пакување на надуена храна

Машина за пакување на надуена храна

мин. Нарачка: 1 Парче

 • Тип: Волуметриска машина за полнење
 • Автоматско одделение: полуавтоматско
 • Тип на материјал: прав
 • Глава на вентилот за полнење: Едноглава
 • Структура на цилиндар за напојување: Хранење во една соба
 • Уред за дозирање: Дозирање со шнекер
Машина за пакување на надуена храна за чипсови од компири Пуканки пржени гравчиња за пакување

Машина за пакување на надуена храна за чипсови од компири Пуканки пржени гравчиња за пакување

ФОБ Цена: 1999-3650 УСД / Сет
мин. Нарачка: 1 комплет

 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: Чистење, детергент, козметика, млечни производи, производи за нега на коса, зеленчук, овошје, ужина, ориз, брашно, зачини, шеќер
 • Тип: Формирање пополнување запечатување машина
 • Формирање видови: торби лиење
 • Функција за формирање: Формирање, полнење, печат
 • Тип на погон: електричен
Tj-420z Автоматска машина за мерење и пакување на надуена храна

Tj-420z Автоматска машина за мерење и пакување на надуена храна

ФОБ Цена: 18000-20000 УСД / Парче
мин. Нарачка: 1 Парче

 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Тип на погон: електричен
 • Пакување: Дрвена амбалажа
 • Пристаниште: Шангај
 • Заштитен знак: TQSF
 • Потекло: Кина
Kl-420CD CE Автоматски чипс Пакување на надуена храна 30g 50g 80g мерење закуски Машина за пакување

Kl-420CD CE Автоматски чипс Пакување на надуена храна 30g 50g 80g мерење закуски Машина за пакување

ФОБ Цена: 16999-28000 УСД / Парче
мин. Нарачка: 1 Парче

 • Услуга по продажбата: онлајн видео или услуга на лице место
 • Гаранција: 1 Да
 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: Чистење, детергент, козметика, пијалоци, производи за нега на кожа, млечни производи, производи за нега на коса, масло, чај, зеленчук, овошје, риба, месо, ужина, ориз, брашно, зачини, ужина, чипс, орев, кикирики
 • Тип: Формирање пополнување запечатување машина
 • Формирање видови: торби лиење
Puffed Corn &Popcorn Fried Food, Potato Chips, Shrimp, Sweets Packing Machine

Машина за пакување пржена храна од надуена пченка и пуканки, чипс, ракчиња, слатки

ФОБ Цена: 16000-23000 УСД / Парче
мин. Нарачка: 1 Парче

 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: Чистење, детергент, козметика, пијалоци, производи за нега на кожа, млечни производи, производи за нега на коса, масло, чај, зеленчук, овошје, риба, месо, ужина, ориз, брашно, зачини
 • Тип: Машина за полнење и запечатување
 • Формирање видови: торби лиење
 • Функција за формирање: Формирање, полнење, печат
 • Погонски тип: пневматски
Машина за полнење и запечатување чаши за полнење и запечатување на надуени закуски за пакување на храната Гранола Колада млеко јогурт од житарки

Машина за полнење и запечатување чаши за полнење и запечатување на надуени закуски за пакување на храната Гранола Колада млеко јогурт од житарки

ФОБ Цена: 9000-11000 УСД / Сет
мин. Нарачка: 1 комплет

 • Услуга по продажбата: онлајн сервис
 • Гаранција: 1 година
 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: Чистење, детергент, козметика, пијалоци, производи за нега на кожа, млечни производи, производи за нега на коса, масло, чај, зеленчук, овошје, риба, месо, ужина, ориз, брашно
 • Тип: Машина за полнење и запечатување
 • Формирање видови: Premade Cup
Вертикална машина за пакување торбичка за надуена храна, замрзната храна

Вертикална машина за пакување торбичка за надуена храна, замрзната храна

ФОБ Цена: 32000-35000 УСД / СЕТ
мин. Нарачка: 1 СЕТ

 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: козметика, чај, ужина, ориз, брашно, зачини, дневни потреби
 • Тип: Формирање пополнување запечатување машина
 • Формирање видови: торби лиење
 • Функција за формирање: Формирање, полнење, печат
 • Тип на погон: електричен
Автоматско надуена храна Закуски за кафе чај Чипсови Чоколадни зрна Кикирики кашу шеќерна гума за полнење триаголник пирамида Пластична BOPP кесичка за правење машина за пакување Фабрика

Автоматско надуена храна Закуски за кафе чај Чипсови Чоколадни зрна Кикирики кашу шеќерна гума за полнење триаголник пирамида Пластична BOPP кесичка за правење машина за пакување Фабрика

ФОБ Цена: 6500-7800 УСД / Парче
мин. Нарачка: 1 Парче

 • Услуга по продажбата: видео за инсталација и видео за работа
 • Гаранција: 1 година Гаранција
 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: чај, зеленчук, овошје, ужина, ориз, брашно, гранули
 • Тип: Формирање пополнување запечатување машина
 • Формирање видови: торби лиење
Автоматска машина за пакување зрна кафе, ореви, закуски, замрзнати производи, надуена храна

Автоматска машина за пакување зрна кафе, ореви, закуски, замрзнати производи, надуена храна

ФОБ Цена: 25500-36500 УСД / комплет
мин. Нарачка: 1 комплет

 • Услуга по продажбата: Достапна
 • Гаранција: 1 година
 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: Чистење, детергент, козметика, пијалоци, производи за нега на кожа, млечни производи, производи за нега на коса, масло, чај, зеленчук, овошје, риба, месо, ужина, ориз, брашно, зачини, грицки Храна за домашни миленици
 • Тип: Машина за полнење и запечатување
 • Формирање видови: торби лиење
Doypack машина за пакување за закуска храна надуена пченка

Doypack машина за пакување за закуска храна надуена пченка

ФОБ Цена: 18000-27000 УСД / Сет
мин. Нарачка: 1 комплет

 • Гаранција: 1 година
 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: Чистење, детергент, козметика, пијалоци, производи за нега на кожа, млечни производи, производи за нега на коса, масло, чај, зеленчук, овошје, риба, месо, ужина, ориз, брашно, зачини
 • Тип: Формирање пополнување запечатување машина
 • Формирање видови: торби лиење
 • Функција за формирање: Формирање, полнење, печат
Автоматски надуени зрна од храна Сушено овошје Пластични честички Бонбони бисквити Чипс од компир Ореви Машина за запечатување на храна за чај Машина за пакување Машина за пакување

Автоматски надуени зрна од храна Сушено овошје Пластични честички Бонбони бисквити Чипс од компир Ореви Машина за запечатување на храна за чај Машина за пакување Машина за пакување

ФОБ Цена: 4000-4410 УСД / Сет
мин. Нарачка: 1 комплет

 • Услуга по продажбата: 1 година
 • Гаранција: 1 година
 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: чај, ужина, ориз, брашно, зачини, гранули за ужина сол, ориз, грав, семе, зачин, шеќер
 • Тип: Пополнување Формирање Со тежина запечатување
 • Формирање видови: Изработка на кеси
Jev-300g Автоматска вертикална гранулирана машина за пакување храна и закуски за шеќер од кикирики

Jev-300g Автоматска вертикална гранулирана машина за пакување храна и закуски за шеќер од кикирики

ФОБ Цена: 3500-5000 УСД / Сет
мин. Нарачка: 1 комплет

 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: Пластична обвивка
 • Тип: Мултифункционална машина за пакување
 • Тип на погон: електричен
 • Материјал за пакување: пластика
 • Состојба: Ново
Автоматско полнење за формирање кеси и запечатување наназад Машина за пакување храна за пакување на пуканки надуен ориз Мала кесичка

Автоматско полнење за формирање кеси и запечатување наназад Машина за пакување храна за пакување на пуканки надуен ориз Мала кесичка

мин. Нарачка: 1 Парче

 • Услуга по продажбата: 1 година
 • Гаранција: 1 година
 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: Козметика, пијалоци, производи за нега на кожа, млечни производи, производи за нега на коса, зеленчук, овошје, риба, месо, ужина, ориз, брашно
 • Тип: Формирање пополнување запечатување машина
 • Формирање видови: торби лиење
Автоматска вертикална машина за пакување храна за надуена храна

Автоматска вертикална машина за пакување храна за надуена храна

ФОБ Цена: 5000-30000 УСД / Сет
мин. Нарачка: 1 комплет

 • Услуга по продажбата: Обезбедена
 • Гаранција: 1 година
 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: млечни производи, зеленчук, овошје, ужина, ориз, брашно, надуена храна
 • Тип: Формирање пополнување запечатување машина
 • Формирање видови: торби лиење
Машина за пакување за пакување за пакување за вадење на надуена храна/ ориз/ пченица суво/дехидрирано манго

Машина за пакување за пакување за пакување за вадење на надуена храна/ ориз/ пченица суво/дехидрирано манго

ФОБ Цена: 8000-10000 УСД / Сет
мин. Нарачка: 1 комплет

 • Постпродажна услуга: 24 часа
 • Гаранција: 1 година по пристигнувањето на машината
 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: производи за нега на кожа, млечни производи, чај, зеленчук, овошје, риба, месо, ужина, ориз, брашно, зачини, лисна храна
 • Тип: Формирање пополнување запечатување машина
 • Формирање видови: торби лиење
304 Машина за пакување на храна од нерѓосувачки челик за колачиња на Fortune

304 Машина за пакување на храна од нерѓосувачки челик за колачиња на Fortune

ФОБ Цена: 20000-55000 УСД / Сет
мин. Нарачка: 1 комплет

 • Автоматско одделение: полуавтоматско
 • Примена: млечни производи, зеленчук, овошје, риба, месо, ужина
 • Тип: Машина за полнење и запечатување
 • Формирање видови: торби лиење
 • Функција за формирање: Формирање, запечатување, пакување
 • Тип на погон: електричен
Фабричка цена Автоматска мала вертикална волуметриска машина за пакување чаши за надуена храна Храна за домашни миленици

Фабричка цена Автоматска мала вертикална волуметриска машина за пакување чаши за надуена храна Храна за домашни миленици

ФОБ Цена: 16000-20000 УСД / Парче
мин. Нарачка: 1 Парче

 • Услуга по продажбата: Една година
 • Гаранција: Една година
 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: Чистење, детергент, козметика, пијалоци, производи за нега на кожа, млечни производи, производи за нега на коса, масло, чај, зеленчук, овошје, риба, месо, ужина, ориз, брашно, зачини
 • Тип: Формирање пополнување запечатување машина
 • Формирање видови: торби лиење

Видеа