Машина за пакување со сос од течна паста

Автоматска ротациона машина за пакување со течност или пумпа за сос, Погодна за пакување за различни видови течни производи за полнење, како што се оли, шампон, мед, вода, кечап, сос, сок, млеко, сос од соја, сос од домати, итн. Според потребите на клиентите ,Машината може да користи торбичка за стоење, торбичка за обвивка, торбичка со патент, торбичка, заптивка од три страни, четири странични заптивки, итн. видови кеси.

ДеталиПараметарВидеоАпликација
Машина за пакување со сос од течна паста

  • Лесен за ракување, усвои напреден PLC, се комбинира со екран на допир и електричен систем за контрола, интерфејсот човек-машина е пријателски.
  • Конверзијата на фреквенција ја прилагодува брзината: оваа машина користи опрема за конверзија на фреквенција, може да се прилагоди во опсегот според потребите на реалноста во производството.
  • Автоматско проверување: нема грешка во отворањето на торбичката или торбичката, нема полнење, нема печат. кесата може да се користи повторно, избегнувајте трошење материјали за пакување и суровини.
  • Безбедносен уред: машината запира при ненормален воздушен притисок, аларм за исклучување на грејачот.
  • Хоризонтален транспортерски стил на торбичка за давање: може да стави повеќе кеси на складиштето на кесите и да има мали барања за квалитетот на кесите.
  • Ширината на кесите може да се прилагоди со електричен мотор. Со притискање на контролното копче може да се прилагоди ширината на сите клипови, лесно ракување и суровини.
  • Губењето на материјалите за пакување е ниско, за што се користи оваа машина преформираната кеса, моделот на торбичката е совршена и има висок квалитет на делот за заптивање, ова ја подобри спецификацијата на производот

Детали за машината за пакување Doypack за ротирачки прав
Апликација за машина за пакување со ротирачки прав Doypack

Апликација за машина за пакување со течни паста сос

ТипVK-8-200BVK-8-250B
Брзина на пакување20-55 кеси/мин зависат од производот10-45 кеси/мин зависат од производот
Големина на чантата(Д) 150-320 мм (Ш) 100-200 мм(Д) 150-320 мм (Ш) 100-200 мм
Тип торбаТорба за стоење, тространа заптивна торба и други композитни кеси
Дебелина на филмот0,04-0,09мм
Потрошувачка на воздух0,8 MPps 0,5 m³/мин
Напон380 V, 50 Hz
Големина на машината (L×W×H)1700×1300×1400 mm1900×1450×1500мм
Апликација за машина за пакување со течни паста сос
Апликација за машина за пакување со течни паста сос