Машина за пакување на кеси со хоризонтална блика

Оваа серија е специјално дизајнирана за потребите на стоечките торбички со директни вшмукувачки млазници и има флексибилни функционални апликации, како што се додавање отвори за закачување, специјални форми, патенти, вшмукувачки млазници и други функции, кои се широко користени во сол, лубриканти, пијалоци, сок, јогурт, сос, масло за јадење, серии за перење и други видови пакувања.

ДеталиПараметарВидеоАпликација
Процес на машина за пакување на кеси со хоризонтален излив

(1) Готови торбички оџак(2) Единица за бирање торбичка со превртување(3) Отворање на кесичката(4) Испирање на воздух(5) Пополнување I
(6) Пополнување II(7) Вибратор(8) Вметнување на излив(9) Топлинско запечатување(10) Ладно запечатување
(11) Готов производ

Машина за пакување на кеси со хоризонтална блика

Системот за полнење е само за ваша референца. Ние ќе ви понудиме најдобро решение според мобилноста на вашиот производ, вискозноста, густината, волуменот, димензиите итн.

A. Раствор за пакување во прав

Servo Screw Auger Filler е специјализиран за полнење во прав, како што се хранливи материи во прав, зачински прав, брашно, медицински прав итн.

Б. Раствор за течно пакување

Филерот за клипна пумпа е специјализиран за течно полнење како што се вода, сок, детергент за перење, кечап итн.

Ц. Раствор за цврсто пакување

Комбинираната вага со повеќе глави е специјализирана за цврсто полнење како бонбони, јаткасти плодови, тестенини, сушено овошје и зеленчук итн.

Г. Раствор за пакување со гранули

Волуметрискиот филер за чаши е специјализиран за полнење гранули како што се хемикалии, грав, сол, зачини итн.

E. Повеќе решение за пакување

За повеќе решение, добредојдовте да не контактирате.

Хоризонтален бликам Машина за пакување торба за пакување Тип торба

МоделSG-180CSG-360DC
Максимален волумен на пакување1000 мл1000 мл
Максимална големина на торбичка160мм*310мм160мм*260мм
Минимална големина на торбичка60мм*80мм90мм*110мм
Брзина на пакување30-60 ppm60-120 ppm
Потрошувачка на воздух200 NL/мин500 NL/мин
Влезна моќност2,6 kw6 kw
Работно напојувањеAC 380V 50HzAC 380V 50Hz
Тежина на опремата800 кг2000 кг
L*W*H2190*970*1400мм4100*970*1400мм