автоматска машина за пакување семиња

Вертикална машина за пакување торбичка

Вертикална машина за пакување торбичка

Прочитај повеќе

Машина за пакување со торбичка

Машина за пакување со торбичка

Прочитај повеќе

Машина за пакување кеси за перница

Машина за пакување кеси за перница

Прочитај повеќе

Хоризонтална форма пополнете печат машина

Хоризонтална форма пополнете печат машина

Прочитај повеќе

Автоматска машина за пакување со чипс од компири / зрна кафе / семиња / ориз / гранули / овошје / ореви / грицки / вертикална торбичка за жито / однапред направена торбичка за пакување

Автоматска машина за пакување со чипс од компири / зрна кафе / семиња / ориз / гранули / овошје / ореви / грицки / вертикална торбичка за жито / однапред направена торбичка за пакување

ФОБ Цена: 12000-30000 УСД / Парче
мин. Нарачка: 1 Парче

 • Гаранција: 1,5 година
 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: Чистење, детергент, козметика, пијалоци, производи за нега на кожа, млечни производи, производи за нега на коса, масло, чај, зеленчук, овошје, риба, месо, ужина, ориз, брашно, зачини, чипс од компири, чипс од банана, чипс од хлебните. Храна
 • Тип: Машина за полнење и запечатување
 • Формирање видови: торби лиење
 • Функција за формирање: Формирање, полнење, печат, автоматско мерење, кодирање
Автоматска машина за пакување со гранули сол / ориз / грав / семе / зачини / кесички за пакување со шеќер

Автоматска машина за пакување со гранули сол / ориз / грав / семе / зачини / кесички за пакување со шеќер

ФОБ Цена: 3200-3800 УСД / Сет
мин. Нарачка: 1 комплет

 • Услуга по продажбата: Техничка поддршка
 • Гаранција: 1 година
 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: Козметика, производи за нега на кожа, млечни производи, чај, зеленчук, овошје, ужина, сол, шеќер, ореви, ориз, грав, гранули
 • Тип: Формирање пополнување запечатување машина
 • Формирање видови: торби лиење
Автоматска машина за пакување со чипс од компири / зрна кафе / семиња / ориз / гранули / ореви / овошје / грицки / вертикална торбичка за жито / однапред направена машина за пакување со кеси

Автоматска машина за пакување со чипс од компири / зрна кафе / семиња / ориз / гранули / ореви / овошје / грицки / вертикална торбичка за жито / однапред направена машина за пакување со кеси

ФОБ Цена: 15000-16300 УСД / Сет
мин. Нарачка: 1 комплет

 • Услуга по продажбата: Поддржете се
 • Гаранција: 1,5 година
 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: Чистење, детергент, козметика, пијалоци, производи за нега на кожа, млечни производи, производи за нега на коса, масло, чај, зеленчук, овошје, риба, месо, ужина, ориз, брашно, зачини, фабрика за храна и пијалоци
 • Тип: Машина за полнење и запечатување
 • Формирање видови: торби лиење
Автоматска кесичка гранула сол / ориз / грав / семиња / зачини / вертикална машина за пакување за запечатување кеси Ќесичка за храна мултифункционална машина за пакување

Автоматска кесичка гранула сол / ориз / грав / семиња / зачини / вертикална машина за пакување за запечатување кеси Ќесичка за храна мултифункционална машина за пакување

ФОБ Цена: 7800-15000 УСД / Парче
мин. Нарачка: 1 Парче

 • Услуга по продажбата: Обука на вработени
 • Гаранција: 2 години гаранција
 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: млечни производи, зеленчук, овошје, риба, месо, ужина
 • Тип: Машина за полнење и запечатување
 • Формирање видови: торби лиење
Автоматски вертикални гранули за ужина сол/ориз/грав/семки/зачини/шеќер/пуканки/кафе/ореви/кикирики/чај/зрнести кесичка за пакување храна за пакување машина за полнење

Автоматски вертикални гранули за ужина сол/ориз/грав/семки/зачини/шеќер/пуканки/кафе/ореви/кикирики/чај/зрнести кесичка за пакување храна за пакување машина за полнење

ФОБ Цена: 3599-10000 УСД / Парче
мин. Нарачка: 1 Парче

 • Услуга по продажбата: онлајн видео или услуга на лице место
 • Гаранција: 1 Да
 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: Чистење, детергент, козметика, пијалоци, производи за нега на кожа, млечни производи, производи за нега на коса, масло, чај, зеленчук, овошје, риба, месо, ужина, ориз, брашно, зачини, гранулиран шеќер/сол/зачини
 • Тип: Машина за полнење и запечатување
 • Формирање видови: торби лиење
Vffs Вертикална автоматска машина за пакување (пакување) храна за ориз, кафе, ореви, сол, сос, грав, семки, шеќер. Гранула

Vffs Вертикална автоматска машина за пакување (пакување) храна за ориз, кафе, ореви, сол, сос, грав, семки, шеќер. Гранула

ФОБ Цена: 13500 УСД / комплет
мин. Нарачка: 1 комплет

 • Карактеристики: Автоматска машина за пакување Vffs за гранули
 • Брзина: 20-60 торба/мин
 • Тежина: 100-2000 грама
 • Тип на чанта: Торба со шипки/перница
 • Услуга по продажба: Достапна
 • Гарантен период: 12 месеци
Vffs Мала кесичка автоматска машина за полнење и пакување гранули за кафе/шеќер/сол/грав/бонбони/семе/зачин/јатка/ужина/жито/суво овошје/храна за домашни миленици

Vffs Мала кесичка автоматска машина за полнење и пакување гранули за кафе/шеќер/сол/грав/бонбони/семе/зачин/јатка/ужина/жито/суво овошје/храна за домашни миленици

ФОБ Цена: 4000-8000 УСД / Парче
мин. Нарачка: 1 Парче

 • Услуга по продажбата: онлајн поддршка
 • Гаранција: Една година
 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: Чистење, детергент, пијалоци, млечни производи, чај, ужина, ориз, брашно, зачини
 • Тип: Формирање пополнување запечатување машина
 • Формирање видови: торби лиење
Автоматски закуски/чипс од компири/бисквит/ориз/пуканки/житарки/семиња/јаткасти плодови/шеќер/суво овошје/замрзната пржена храна Продолжи со пакување Полнење полнење пакување Машина за запечатување

Автоматски закуски/чипс од компири/бисквит/ориз/пуканки/житарки/семиња/јаткасти плодови/шеќер/суво овошје/замрзната пржена храна Продолжи со пакување Полнење полнење пакување Машина за запечатување

ФОБ Цена: 5000-20000 УСД / Сет
мин. Нарачка: 1 комплет

 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: Чистење, детергент, козметика, производи за нега на кожа, млечни производи, чај, зеленчук, овошје, ужина, ориз, брашно, зачини, чипс, желе, ореви, бонбони, замрзната храна
 • Тип: Формирање пополнување запечатување машина
 • Формирање видови: торби лиење
 • Функција за формирање: Формирање, полнење, печат
 • Тип на погон: механички
Машина за пакување за вертикално пакување за храна со гранули со автоматско гранули

Машина за пакување за вертикално пакување за храна со гранули со автоматско гранули

ФОБ Цена: 4000-4410 УСД / Сет
мин. Нарачка: 1 комплет

 • Услуга по продажбата: 1 година
 • Гаранција: 1 година
 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: чај, ужина, ориз, брашно, зачини, гранули за ужина сол, ориз, грав, семе, зачин, шеќер
 • Тип: Пополнување Формирање Со тежина запечатување
 • Формирање видови: Изработка на кеси
Автоматски вертикални гранули за ужина сол/ориз/грав/семе/зачин/шеќер/пуканки/кикирики/кафе/ореви/чај стапчиња кесичка за пакување храна Пакување пакување машина за запечатување

Автоматски вертикални гранули за ужина сол/ориз/грав/семе/зачин/шеќер/пуканки/кикирики/кафе/ореви/чај стапчиња кесичка за пакување храна Пакување пакување машина за запечатување

ФОБ Цена: 3500-5000 УСД / комплет
мин. Нарачка: 1 комплет

 • Услуга по продажбата: Инженери достапни за сервисирање на машини во странство
 • Гаранција: 1 година
 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: Чистење, детергент, козметика, пијалоци, производи за нега на кожа, млечни производи, производи за нега на коса, масло, чај, зеленчук, овошје, риба, месо, ужина, ориз, брашно, зачини
 • Тип: Формирање пополнување запечатување машина
 • Формирање видови: торби лиење
Автоматска машина за пакување со маслиново масло за сончогледово масло

Автоматска машина за пакување со маслиново масло за сончогледово масло

ФОБ Цена: 5000-5500 УСД / Парче
мин. Нарачка: 1 Парче

 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: Козметика, пијалоци, производи за нега на кожа, млечни производи, производи за нега на коса, масло, зеленчук, овошје, зачини
 • Тип: Машина за полнење и запечатување
 • Формирање видови: торби лиење
 • Функција за формирање: Формирање, полнење, печат
 • Тип на погон: електричен
Автоматска машина Машина за торбичка за формирање на полнење запечатување тежина за пакување храна Машина за пакување за грануларна сол Семе од ориз, грав, зачини, шеќерни ореви Чипс

Автоматска машина Машина за торбичка за формирање на полнење запечатување тежина за пакување храна Машина за пакување за грануларна сол Семе од ориз, грав, зачини, шеќерни ореви Чипс

ФОБ Цена: 3700-5000 УСД / Парче
мин. Нарачка: 1 Парче

 • Услуга по продажбата: видео за инсталација и онлајн техничка поддршка
 • Гаранција: 12 месеци
 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: Чистење, детергент, козметика, пијалоци, производи за нега на кожа, производи за нега на коса, чај, ужина, зачини
 • Тип: Формирање пополнување запечатување машина
 • Формирање видови: торби лиење
Автоматска Doy торбичка, штанд-чанта, патент торба, претходно направена торба за пакување (пакување) машина за зрна кафе, храна за домашни миленици, ориз, шеќер, семиња, таблети

Автоматска Doy торбичка, штанд-чанта, патент торба, претходно направена торба за пакување (пакување) машина за зрна кафе, храна за домашни миленици, ориз, шеќер, семиња, таблети

ФОБ Цена: 15000-35000 УСД / Сет
мин. Нарачка: 1 комплет

 • Примена: ориз, брашно
 • Карактеристики: Vffs машина за пакување за Granul
 • Брзина: 30-40 торба/мин
 • Тежина: 100-2000 грама
 • Тип на торба: однапред изработен патент/Doypack
 • Услуга по продажба: Достапна
Целосно автоматски барабан за шишиња Маслиново / Јадење / зеленчук / Подмачкување / Мотор / Подмачкување за готвење Семиња Сончогледово масло од соја за мерење полнење за пакување мед машина

Целосно автоматски барабан за шишиња Маслиново / Јадење / зеленчук / Подмачкување / Мотор / Подмачкување за готвење Семиња Сончогледово масло од соја за мерење полнење за пакување мед машина

ФОБ Цена: 13500-32000 УСД / Парче
мин. Нарачка: 1 Парче

 • Тип: Машина за полнење со мерење
 • Автоматска оценка: Целосно автоматско
 • Тип на материјал: Течен
 • Глава на вентилот за полнење: повеќеглава
 • Структура на цилиндар за напојување: Хранење со повеќе простории
 • Уред за дозирање: клип
Автоматски закуски/чипс од компири/бисквит/ориз/пуканки/житарки/семиња/јаткасти плодови/шеќер/суво овошје/замрзната храна/кожа од пржена риба/пакување чај Машина за запечатување пакување

Автоматски закуски/чипс од компири/бисквит/ориз/пуканки/житарки/семиња/јаткасти плодови/шеќер/суво овошје/замрзната храна/кожа од пржена риба/пакување чај Машина за запечатување пакување

ФОБ Цена: 10200-28000 УСД / Парче
мин. Нарачка: 1 Парче

 • Услуга по продажбата: онлајн поддршка
 • Гаранција: Една година
 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: Чистење, детергент, пијалоци, млечни производи, чај, ужина, ориз, брашно, зачини
 • Тип: Формирање пополнување запечатување машина
 • Формирање видови: торби лиење
Автоматска машина за пакување зрнести семиња од зеленчук

Автоматска машина за пакување зрнести семиња од зеленчук

ФОБ Цена: 2490-8000 УСД / Сет
мин. Нарачка: 1 комплет

 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: млечни производи, зеленчук, овошје, ужина, ориз, брашно, зачини, производи од гранули
 • Тип: Машина за полнење и запечатување
 • Формирање видови: торби лиење
 • Функција за формирање: полнење, печат
 • Тип на погон: електричен
Полуавтоматски гранули, грав, ореви, семки од сончоглед, зрно ориз, ѓубриво за нето тежина Машина за пакување со вибраторско полнење

Полуавтоматски гранули, грав, ореви, семки од сончоглед, зрно ориз, ѓубриво за нето тежина Машина за пакување со вибраторско полнење

ФОБ Цена: 4300 УСД / Парче
мин. Нарачка: 1 Парче

 • Услуга по продажбата: Засекогаш
 • Гаранција: 1 година
 • Автоматско одделение: полуавтоматско
 • Примена: Чистење, детергент, козметика, производи за нега на кожа, млечни производи, чај, зеленчук, овошје, ужина
 • Тип: Машина за поднесување
 • Формирање Видови: Полнење со тежина
DJ-Z25 Полуавтоматска вертикална 10kg 25kg Голема кесичка гранула сол / ориз / грав / семе / зачин / шеќер / пуканки за пакување храна за мерење на храна

DJ-Z25 Полуавтоматска вертикална 10kg 25kg Голема кесичка гранула сол / ориз / грав / семе / зачин / шеќер / пуканки за пакување храна за мерење на храна

ФОБ Цена: 9000-14300 УСД / Сет
мин. Нарачка: 1 комплет

 • Услуга по продажбата: Обезбедена
 • Гаранција: 1 година
 • Автоматско одделение: полуавтоматско
 • Примена: чистење, детергент, козметика, млечни производи, ориз, брашно, зачини
 • Тип: Машина за полнење и запечатување
 • Формирање на видови: Premade торба
Автоматска машина за пакување за заптивање за запечатување на машини за полнење на пакети со пуканки

Автоматска машина за пакување за заптивање за запечатување на машини за полнење на пакети со пуканки

ФОБ Цена: 1999-3999 УСД / Парче
мин. Нарачка: 1 Парче

 • Гаранција: Обезбедете доживотна техничка услуга за купувачот
 • Употреба: Пакување на стоки
 • Материјал за пакување: пластика
 • Пакување: Торба
 • Тип на погон: електричен
 • Тип: Производна линија за пакување
Автоматска вертикална торбичка за полнење запечатување пакување за пакување (пакување) машина за ориз, шеќер, сол, пченка, семе, детергент во прав, прашок за перење

Автоматска вертикална торбичка за полнење запечатување пакување за пакување (пакување) машина за ориз, шеќер, сол, пченка, семе, детергент во прав, прашок за перење

ФОБ Цена: 15500 УСД / Парче
мин. Нарачка: 1 Парче

 • Карактеристики: Vffs машина за пакување за Granul
 • Брзина: 20-60 торба/мин
 • Тежина: 100-2000 грама
 • Тип на чанта: Торба со шипки/перница
 • Услуга по продажба: Достапна
 • Гарантен период: 12 месеци
Автоматска ротирачка машина за пакување со повеќе глави за пакување закуски Храна/Откасти бонбони/желе/лисна храна/суво овошје/грав/семиња во рамен патент Doypack Stand up Bag

Автоматска ротирачка машина за пакување со повеќе глави за пакување закуски Храна/Откасти бонбони/желе/лисна храна/суво овошје/грав/семиња во рамен патент Doypack Stand up Bag

ФОБ Цена: 9000-15000 УСД / Сет
мин. Нарачка: 1 комплет

 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: Чистење, детергент, козметика, производи за нега на кожа, млечни производи, чај, зеленчук, овошје, риба, месо, ужина, ориз, брашно, зачини, грицки, семиња, чипс, бонбони, желе, суво овошје, чипс
 • Тип: Машина за полнење и запечатување
 • Формирање Видови: Подготвено хранење со вреќи
 • Функција за формирање: полнење, запечатување, ладење
 • Тип на погон: механички
Вертикална автоматска машина за пакување гранули Машина за пакување семиња за мали пакети

Вертикална автоматска машина за пакување гранули Машина за пакување семиња за мали пакети

ФОБ Цена: 3800-28000 УСД / Сет
мин. Нарачка: 1 комплет

 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: Козметика, Ужина, Ориз, Брашно, Храна
 • Тип: Мултифункционална машина за пакување
 • Тип на погон: механички
 • Материјал за пакување: пластика
 • Состојба: Ново
Автоматска машина за пакување со чанта за датум за чанти за храна за домашни миленици

Автоматска машина за пакување со чанта за датум за чанти за храна за домашни миленици

ФОБ Цена: 22000-40000 УСД / Сет
мин. Нарачка: 1 комплет

 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: Чистење, детергент, козметика, производи за нега на кожа, млечни производи, производи за нега на коса, чај, зеленчук, овошје, риба, месо, ужина, ориз, брашно, зачини
 • Тип: Машина за полнење и запечатување
 • Формирање видови: торби лиење
 • Функција за формирање: полнење, печат
 • Тип на погон: електричен
Автоматска машина за вертикално пакување со повеќе глави за семиња/ореви/екструдирани производи

Автоматска машина за вертикално пакување со повеќе глави за семиња/ореви/екструдирани производи

ФОБ Цена: 30000-50000 УСД / Парче
мин. Нарачка: 1 Парче

 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: Чистење, детергент, масло, зеленчук, овошје, риба, месо, ужина, ориз, брашно, чипс, чифли, бонбони, чоколади, кикирики
 • Тип: Машина за полнење и запечатување
 • Формирање Видови: Формирање вреќи
 • Функција за формирање: Формирање, полнење
 • Тип на погон: електричен
Автоматска кесичка кесичка грав Машина за пакување за полнење оризови зрнести семиња Шеќер Цврсти гранули со тежина

Автоматска кесичка кесичка грав Машина за пакување за полнење оризови зрнести семиња Шеќер Цврсти гранули со тежина

ФОБ Цена: 3000-4500 УСД / комплет
мин. Нарачка: 1 комплет

 • Услуга по продажбата: онлајн поддршка
 • Гаранција: 1 година
 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: Чистење, детергент, млечни производи, чај, ужина, ориз, брашно, зачини
 • Тип: Машина за полнење и запечатување
 • Формирање видови: торби лиење
Хоризонтална автоматска машина за пакување семиња од ореви Doypack со повеќеглава вага за патент торба Шанг Хаи Хуа Ченг

Хоризонтална автоматска машина за пакување семиња од ореви Doypack со повеќеглава вага за патент торба Шанг Хаи Хуа Ченг

ФОБ Цена: 90000-130000 УСД / Парче
мин. Нарачка: 1 Парче

 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Тип: Формирање пополнување запечатување машина
 • Формирање видови: торби лиење
 • Функција за формирање: Формирање, полнење, печат
 • Тип на материјал: прав
 • Пакување: Торба
Автоматска кесичка кесичка машина за пакување шеќер/индиски ореви/медицински таблети/напивки за храна/семиња од растенија/орев/кафе со вертикална гранула за пакување

Автоматска кесичка кесичка машина за пакување шеќер/индиски ореви/медицински таблети/напивки за храна/семиња од растенија/орев/кафе со вертикална гранула за пакување

ФОБ Цена: 11000 УСД / комплет
мин. Нарачка: 3 комплет

 • Услуга по продажбата: Сервис за прекуокеанска продажба
 • Гаранција: Една година гаранција
 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: Козметика, Зеленчук, Овошје, Ужина, Ориз, Брашно
 • Тип: Машина за полнење и запечатување
 • Формирање видови: торби лиење
Висока продуктивност на семки од тиква вакуумска автоматска машина за пакување Vffs

Висока продуктивност на семки од тиква вакуумска автоматска машина за пакување Vffs

ФОБ Цена: 18000-22000 УСД / Сет
мин. Нарачка: 1 комплет

 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: млечни производи, чај, зеленчук, овошје, риба, месо, ужина, ориз, брашно
 • Тип: Формирање пополнување запечатување машина
 • Формирање видови: торби лиење
 • Функција за формирање: Формирање, полнење, печат
 • Погонски тип: пневматски
Мала автоматска машина за пакување со вертикална тристрана запечатувачка кесичка гранула од семки од зеленчук

Мала автоматска машина за пакување со вертикална тристрана запечатувачка кесичка гранула од семки од зеленчук

ФОБ Цена: 2580-4980 УСД / комплети
мин. Нарачајте: 1 комплет

 • Автоматско одделение: Автоматско
 • Примена: Храна, пијалоци, стоки, медицински, хемиски
 • Тип: Мултифункционална машина за пакување
 • Тип на погон: електричен
 • Материјал за пакување: пластика, хартија, најлон
 • Клучен збор: Машинска опрема за пакување
Автоматска машина за пакување со чипс од компири / зрна кафе / семиња / ориз / гранули / овошје / ореви / грицки / вертикална торбичка за жито / однапред направена торбичка за пакување

Автоматска машина за пакување со чипс од компири / зрна кафе / семиња / ориз / гранули / овошје / ореви / грицки / вертикална торбичка за жито / однапред направена торбичка за пакување

ФОБ Цена: 5000-10000 УСД / Парче
мин. Нарачка: 1 Парче

 • Гаранција: Една година
 • Точност: 0,5
 • Тежина: 10-1000 g
 • Тип на дисплеј: LCD
 • Локација: земја
 • Материјал: нерѓосувачки челик

Видеа